Zoek binnen nieuws

Logistiek En Retouren Berzorger Amazon Pakketje 800X400

Vanavond houdt het demissionaire kabinet, een week eerder dan gepland, weer een persconferentie over de coronasituatie. Als de fysieke winkels echt gaan sluiten, gaat dit druk op de hele keten geven.

Blog Uitgestelde Levering En Door Klant Ingeschakelde Derde 800 X 400Px

Blog van Paul Martens, jurist bij Thuiswinkel.org, over uitgestelde leveringen en door de klant ingeschakelde derde.

Futurumshop “Duurzaamheid Is Een Principe Dat Altijd Meespeelt In Besluitvorming.” 800 X 400 Px

In dit interview spreken we met Enno van Kampen, Operationeel Directeur bij FuturumShop.nl. Hij houdt zich bezig met het verduurzamen van de sportwinkel, lees hier hoe hij dat doet.

Online Betaling 800 X 400 (6)

Steeds minder mensen maken gebruik van de gele papieren betaalstrook. Daarom kan er vanaf 1 juni 2023 geen gebruik meer gemaakt worden van de acceptgiro als betaalmiddel.

Shopping Awards Met Logo 800 X 400

De inschrijvingen voor de 20e jubileum editie van de Shopping Awards zijn geopend. Deelname voor alle publieksprijzen en vakprijzen is gratis.

Feestdagen Black Friday Ballonnen

Nederlanders maken steeds eerder gebruik van de Black Friday aanbiedingen. Dit zorgt voor een verschuiving van een kortingsdag naar een kortingsweek. Dit en meer blijkt uit het feestdagenonderzoek dat Ruigrok NetPanel uitvoert in opdracht van Thuiswinkel.org.

Interview WE Fashion 800 X 400 Px

In dit interview spreken we met Marijke Willemsen, duurzaamheidsmanager bij WE Fashion. Zij werkt al jaren aan de verduurzaming van de fashion retailer. Lees hier meer over in dit interview.

Blog Marlene Ten Ham Gepersonaliseerd Adverteren

Blog van Marlene ten Ham, directeur Thuiswinkel.org, over gepersonaliseerd adverteren.

Interview Jan Willem Harmsen Onlineverf.Nl

Interview met Thuiswinkel-lid Onlineverf.nl. We spreken met Jan-Willem Harmsen, directeur van Onlineverf.nl, over groei, online uitdagingen en toekomstplannen.

Tim Dielenmans Golden Ass

Interview met Thuiswinkel-lid Golden Ass. We spreken met Tim Dielemans, directeur van het bedrijf.

Afbeelding Wentsy Voor Thuiswinkel.Org

Interview met Thuiswinkel-lid Wentsy.com

Interview Hiseuu Europe BV

Interview met Thuiswinkel-lid Hiseeu Europe B.V.

Cadeau In Handen Roze Achtergrond 800X400

De feestdagen van 2021 worden mogelijk een recordjaar voor de (digitale) retail. Half oktober heeft 30% van de Nederlanders al Sint-aankopen gedaan en bijna een kwart voor kerst. Dit en meer blijkt uit het consumentenonderzoek dat Ruigrok NetPanel in opdracht van Thuiswinkel.org heeft uitgevoerd.

1Online Pakketjes Bestellen 800 X 400Px (1)

We doen steeds meer bestellingen op het internet. Hoe duurzaam zijn al die rondscheurende bestelbusjes? En hoe doe je je aankopen zo groen mogelijk?

Retailers En E Commerce Platforms Kunnen Met Nieuwe GSES Module 800 X 400Px

Lees in dit artikel hoe retailers en e-commerce platforms beter de consumenten kunnen informeren met de nieuwe GSES-module.

Hunkemöller 800 X 400Px

In dit interview spreken we met Rebecka Sancho, manager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bij Hunkemöller.

Singles Day

De bekendheid van Singles' Day neemt rap toe, blijkt uit het consumentenonderzoek dat Ruigrok NetPanel in opdracht van Thuiswinkel.org heeft uitgevoerd.

Europa Vlag 1 800X400

Een nieuwe campagne van Ecommerce Europe en EuroCommerce roept Europese beleidsmakers op om de btw-afdrachten van cross-border e-commerce verder te vereenvoudigen.

Veel Tips Voor Meer Rendement Met Je CRO Programma (800 X 400 Px)

Jurjen Jongejan (ISM eCompany) presenteerde tijdens Shopping Today de resultaten van het onderzoek van de ShoppingTomorrow expertgroep Conversion Optimization.

B2b E Commerce, Start Er Vandaag Nog Mee! (800 X 400 Px)

Jurriën Kerstholt, voorzitter van de ShoppingTomorrow expertgroep Unleash the b2b-e-commerce potential 2021, besprak tijdens Shopping Today het onderzoek van de expertgroep.

Winkelwagen met prijskaartje 800 x 400

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een nieuwe campagne gestart voor zowel leveranciers als winkeliers. De campagne geeft voorlichting over de regels rond het bepalen van verkoopprijzen.

Perijn Hoefsloot Aangepast

Perijn Hoefsloot, Director Strategic Business Development bij Beter Bed, presenteerde tijdens Shopping Today de resultaten van de ShoppingTomorrow expertgroep Omnichannel Strategy & Transformation 2021.

Interview La Boutique

Interview met business partner La Boutique.

Algemene Shoppping Today 800 X 400 Px

Linds Klus, Conversion Lead bij Hema, mocht de eerste parallelronde van Shopping Today aftrappen. Linda heeft als expert meegedaan aan de ShoppingTomorrow expertgroep expertgroep Personalized E-commerce 2021.