Zoek binnen nieuws

SHT2023 1000X562 Spreker

Wehkamp vraagt sinds dit jaar 50 eurocent per geretourneerd artikel. Over de ervaringen die het bedrijf daarmee opdeed en de visie op het huidige retaillandschap vertelt COO Frans Falize ons meer tijdens Shopping Today, 12 oktober in DeFabrique in Utrecht. In vijf vragen blikken wij alvast vooruit.

Onderzoek - Man Schrijvend Achter Laptop 800 X 400

De nieuwste Thuiswinkel Markt Monitor is uit met cijfers over de Nederlandse e-commercemarkt. Benieuwd hoeveel consumenten hebben uitgegeven?

Nederland Op Kaart

Lees hier het interview met Marlene ten Ham, algemeen directeur Thuiswinkel.org, over het European E-commerce Report.

Onderzoek - Man Denkend Achter Laptop 800 X 400

Hoe was het in 2022 gesteld met de e-commercecijfers in Europa? Dat lees je in het European E-commerce Report. Gratis voor leden van Thuiswinkel.org

Stel Kijkt Naar Laptop

Het belang van de verduurzamingstransitie en digitaliseringstransitie (twin transition) wordt meer dan ooit onderschreven in de begroting van EZK

Circulaire Economie 800X400

In de begroting van Infrastructuur en Waterstaat voor 2024 € 82 miljoen beschikbaar gesteld voor de transitie naar een circulaire economie. Wat weten we nog meer?

ShoppingTomorrow
Podcast Luisteren 800X400

In de podcast Nieuwe Knikkers blikken Arlette Broex en Gertjan Rösken terug op 11 jaar ShoppingTomorrow-bluepapers over de toekomst van betalen. Welke voorspellingen zijn uitgekomen en welke niet?

Cyber Security (2)

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Europese Commissie stellen bijna 1 miljoen euro beschikbaar. Nederlandse MKB ondernemers kunnen deze financiering krijgen vanuit de Cybersecurity Innovation Fund-regeling.

Tweede Kamerverkiezingen Binnenhof Den Haag Overkant 800X400

Het is Prinsjesdag. Wat werd er gezegd over onze sector? Je leest het hier.

ShoppingTomorrow
Shoppingtomorrow Bluepaper (2) 800X400

In de bluepaper vind je de resultaten en inzichten die ze op basis van een onderzoek of vraagstuk hebben opgedaan in de expertgroepsessies. Wil jij als eerste een mail ontvangen met daarin de link naar alle bluepapers? Laat dan hieronder je e-mailadres achter!

Coalition Of Change

Een futureproof Nederlandse e-commercesector. Dat is het doel van Thuiswinkel.org. Hier lees je hoe we dat doen.

Shopping Today 800X400 7

Shopping Today is het grootste e-commerce-kennisevent van Nederland en brengt meer dan 1.400 professionals uit de sector samen. Of je nu een retailer, brand, techbedrijf, consultant of solution provider bent, bij Shopping Today vind je alle belangrijke spelers en kun je je kennis vergroten en je netwerk uitbreiden.

Vrolijke Mensen Achter Een Laptop

De Europese Commissie heeft zes digitale platformen aangewezen als Poortwachter. In dit artikel lees je wie dat zijn.

Juridisch Hamer 800 X 400

Als lid van Thuiswinkel.org krijg je nu toegang tot de juridische helpdesk van ICTRecht.

Producten

Bied je een consumentenproduct (non-food) aan op de Europese markt? Dan moet dat product veilig zijn voor de consument. Lees meer over de Europese veiligheidseisen.

Business Partner
Tinka Responsibility Thuiswinkel Banner (3)

Onze business partner Tinka ziet de noodzaak om de Buy Now Pay Later sector te reguleren en neemt de leiding.

Circulaire Economie 800X400

Wil jij klaar zijn voor de circulaire economie? Blijf op de hoogte en bepaal mee op de stakeholderbijeenkomst van de Transitieagenda Consumptiegoederen.

Man En Vrouw Die Blij Kijken

Thuiswinkel.org komt met tien speerpunten voor de verkiezingen.

Duurzaam Bezorgen En Verpakken

Uit het GfK consumentenonderzoek en andere onderzoeken, blijkt dat de consument een wens heeft voor duurzaam verpakken en bezorgen.

Juridisch Hamer 800X400

Meerdere brancheverenigingen hebben afgelopen maand aan tafel gezeten met de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Het gesprek ging over een soepele implementatie van de Digital Services Act (DSA).

High Five 800X400

Onze nieuwe strategie sluit aan bij de maatschappelijke ontwikkeling en we inspireren, faciliteren en mobiliseren onze achterban met kennis, inzichten en tools.

Bolsius 800 X 400

Bolsius, momenteel een van de bekendste kaarsfabrikanten van Europa, ging er tijdens het Shopping Awards gala met de Amazon Marketplace Seller Award van door.

Klantenservice Rode Telefoon 800X400

Door de Omnibus is het verplicht een telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.

Privacy 1

De Europese Commissie heeft een adequaatheidsbesluit genomen waardoor persoonsgegevens veilig kunnen worden overgedragen van de EU naar de VS.