Zoek binnen nieuws

Tweede Kamerverkiezingen Binnenhof Den Haag Overkant 800X400

In een brief aan de Tweede Kamer reageerde minister Adriaansens van EZK deze week op de eerder ingediende plannen van de ChristenUnie (CU) .

Mum Chocolate 800X400

In dit artikel vragen we aan Gerbrand Verton, Owner YourSurprise, hoe zij tijdens de Shopping Awards de Cadeaus Award wisten te winnen. 

Shoppingawards (1)

In dit artikel vragen we aan Annemijn Hofdijk, Manager Online bij Gall & Gall, hoe zij de Drinken Award wisten te winnen. 

7. Topgeschenken

We spreken met Heleen Beukers, Manager Marketing en Category Management bij Topgeschenken, over de geschiedenis en uitdagingen van het bedrijf.

Juridisch Hamer 800 X 400

Als lid van Thuiswinkel.org krijg je nu toegang tot de juridische helpdesk van ICTRecht.

Cookies Op Bureau 800 X 400

De Europese Commissie is een initiatief gestart om samen met het bedrijfsleven tot een vrijwillige pledge te komen om het beheer van cookies en reclamekeuzes te vereenvoudigen.

Business Partner
Valentic 800 X 400

valantic neemt AIOPSGROUP over en breidt commerce propositie uit. Deze strategische toevoeging draagt bij aan de aanpak van valantic.

Boybrabander Steigerbuisonline

SteigerbuisOnline is de winnaar van de PostNL Nieuwe Technologieën & Innovaties Award. In dit artikel vragen we aan Boy Brabander, oprichter van het bedrijf, hoe zij de Award wisten te winnen.

Alcoholglazen 800X400

Verkopers van alcoholhoudende dranken moeten zich houden aan de regels uit de Alcoholwet. De NVWA houdt toezicht op het naleven van een aantal van deze regels.

Business Partner
Marijn

We spreken met Marijn Prijs, Co-founder van Returnless, over de uitdagingen, de ontwikkelingen in de markt en over hoe Returnless leden van Thuiswinkel.org verder kan helpen.

Nieuwspoort E Commercepoort

Thuiswinkel.org organiseert succesvolle tweede editie van de E-commercepoort.

Afscheid Ank

Het afscheid van onze collega Ank van Heeringen, die met pensioen gaat, werd gevierd met een klein symposium.

Business Partner
Bleckmann

Thuiswinkel.org heeft een nieuwe business partner: Bleckmann Nederland B.V.

Toffesokken

In dit artikel vragen we aan Leonieke Hennes en Stijn Menkehorst, oprichters van Toffe Sokken, hoe zij de Ondermode & Lingerie Award wisten te winnen.

Onderzoek Leden

Nederland telt volgens het CBS nu voor het eerst meer webwinkels dan fysieke winkels.

DSC09193[1]

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. In de subcategorie Camera, Video & Fotografie, wist Cameranu.nl de Award te bemachtigen.

ZO Schoon 800 X 400

ZO Schoon, het bedrijf dat duurzame schoonmaakmiddelen aanbiedt voor particuliere en zakelijke klanten, ging er tijdens het Shopping Awards gala er met de DS Smith Sustainability Award van door.

Overstappen.Nl

In dit artikel vragen we aan Ruben Cooler, Marketing Manager bij Overstappen.nl, hoe zij de Platformen & Markplaatsen Award wisten te winnen tijdens de Shopping Awards.

Ontwerp Zonder Titel (2)

In de columnreeks Special Guest van Pakkracht is steeds een gastcolumnist aan het woord. Deze keer is het de beurt aan Marlene ten Ham, directeur van Thuiswinkel.org.

Business Partner
Ontwerp Zonder Titel (2) (1)

Webshopovername.nl, dat al sinds 2017 business partner is van Thuiswinkel.org, is een online platform dat gespecialiseerd is in het kopen en verkopen van webshops.

Saniweb

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. In de subcategorie Badkamer & Keuken wist Saniweb de Award te bemachtigen.

DMA

De Digital Markets Act (DMA) is vanaf vandaag van toepassing en gaat zorgen voor meer bescherming van consumenten en webshops en meer concurrentie op digitale markten.

Webinar 8 Mei (1)

Op 8 mei (15.30 – 17.00 uur) wordt het eerste webinar georganiseerd onder de titel: “Al klaar voor 2025? Bereid je voor op wettelijke toegankelijkheidseisen van E-books en E-readers”.

Shampoobars

In de subcategorie Hair & Beauty, wat valt onder de categorie Persoonlijke Verzorging Powered by Riverty, wist ShampooBars de Award te bemachtigen.