E-commercekennis

Thuiswinkel Markt Monitor

De Thuiswinkel Markt Monitor is hét marktonderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland en verschijnt vier keer per jaar.

Naar de Thuiswinkel Markt Monitor >

Thuiswinkel Webinars

Thuiswinkel Webinar logo met op de achtergrond een laptopKennis opdoen vanuit je luie stoel, zonder reistijd en helemaal gratis. Met webinars kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt!

Naar webinars >

e-Academy e-learnings

Logo e-Academy.orgVerbeter je kennis op het gebied van e-commerce door middel van de gratis e-learnings van Thuiswinkel e-Academy. Benieuwd naar de onderwerpen?

Naar e-Academy >

ShoppingTomorrow

Logo Shopping TomorrowThuiswinkel.org heeft samen met andere brancheorganisaties een onderzoeksplatform opgezet naar de manier waarop klanten shoppen in de toekomst.

Naar ShoppingTomorrow >

Bekendheid keurmerk

Logo Thuiswinkel Waarborg

94% van de Nederlandse consumenten is bekend met het Thuiswinkel Waarborg. Maar ons waarborg heeft nog veel meer te bieden!

Lees meer over de waarde van het waarborg>

Internationaal ondernemen

VlaggenWil jij internationaal gaan verkopen? Bereid je dan goed voor. Wij helpen je graag een stapje verder. 

Naar internationaal ondernemen >

Digitale toegankelijkheid

Digitale toegankelijkheid

Is jouw shop toegankelijk voor doven en blinden? Nee? Gemiste kans! Niet alleen mensen met een beperking hebben moeite met het begrijpen van je webshop, maar ook ... Google!  

Tips voor een toegankelijke webshop! >

Wet- en regelgeving

Voorzittershamer ligt op een bureauLeer meer over de Wet Koop op Afstand en jouw rechten en plichten als webwinkelier ten opzichte van consumenten.


Naar wet- en regelgeving >

Feestdagenonderzoeken

FeestdagenonderzoekenElk jaar doet Thuiswinkel.org onderzoek naar de consumentenbestedingen tijdens belangrijke (feest)dagen voor de e-commercesector. 


Naar Feestdagenonderzoeken >

Twinkle katern

Twinkle coverTwinkle Magazine verschijnt 10x per jaar. Heb jij een editie gemist? Onze leden kunnen het Thuiswinkel.org katern na inloggen gratis downloaden. 

Naar Twinkle >

Position papers

Position papersVia onze position papers presenteren wij onze standpunten en aanbevelingen richting de politiek en andere beleidsbepalers.

Naar Position Papers >

Nieuws

Bureau met schrift en een mokLees het laatste nieuws over de e-commerce branche en Thuiswinkel.org. 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Naar het nieuws >