Zoek binnen nieuws

Wees Voorbereid Bestel Op Tijd 800 X 400 (1)

Bestel jij de cadeautjes voor de feestdagen ook weer op tijd? Het eind van het jaar is het altijd erg druk online. Zorg dus dat je je pakketjes ruim voor de feestdagen bestelt. Zo weet je zeker dat je alles op tijd binnen hebt. 

Laptop 800 X 400 (1)

Elke maand behandelt Ank een uitspraak van de Geschillencommissie in Twinkle Magazine. Dit keer gaat het over het herroepen van de koopovereenkomst van een laptop.

Fraude & Veiligheid Toetsenbord Met Slotje En Creditcard Pas 800X400

Opgelicht?!, een productie van omroep AVROTROS, werd gewezen op een zeer ongebruikelijke oplichtingstruc.

Mobiele Telefoons 800 X 400

Via het LMIO (Landelijk Meldpunt Internet Oplichting) hebben wij een melding gekregen over de website: mediaknaller.net.

UA Horloge 800 X 400

Elke maand behandelt Ank een uitspraak van de Geschillencommissie in Twinkle Magazine. Dit keer gaat het over het functioneren van batterijen die in bepaalde horloges zitten.

Glazen Met Drank 800 X 400

bestellendrank.nl is géén lid van Thuiswinkel.org en gebruikt onterecht het Thuiswinkel Waarborg-logo. De webshop kan een malafidepartij zijn.

Duurzaamheid Oude Elektronica Magnetron 800X400

huis-elektronica.com is géén lid van Thuiswinkel.org en gebruikt onterecht het Thuiswinkel Waarborg-logo. De webshop kan een malafidepartij zijn.

Beauty Producten 800 X 400

gorgeous-youth.nl is géén lid van Thuiswinkel.org en gebruikt onterecht het Thuiswinkel Waarborg-logo. De webshop kan een malafidepartij zijn.

Duurzaamheid Levering Fietsbezorging Bewust Bezorgd

winkel-fiets.com is géén lid van Thuiswinkel.org en verwijst onterecht naar Thuiswinkel.org in de algemene voorwaarden. De webshop kan een malafidepartij zijn.

Online Security BTW Postnl Brievenbus 800X400

Sinds 1 juli 2021 moet er bij bestellingen van buiten de EU invoer-btw worden betaald. Maar hoe herken je (on)betrouwbare betaalverzoeken voor btw en inklaringskosten?

Wetgeving Btw 800X400

Vanaf 1 juli 2021 gelden er nieuwe btw-regels voor e-commerce in de EU. We zetten de vier belangrijkste veranderingen voor je op een rijtje.

Shoppingtomorrow Vrouw Werkt Op Laptop Smartphone Mobiel 800X400

Laptopdiscount.net is géén lid van Thuiswinkel.org en gebruikt onterecht het Thuiswinkel Waarborg-logo. Daarnaast zijn ze telefonisch niet bereikbaar. De webshop kan een malafidepartij zijn.

Verf 800 X 400

Elke maand behandelt Ank een uitspraak van de Geschillencommissie in Twinkle Magazine. Dit keer gaat het over een telkens aangepaste leveringsdatum. Ruim zeven weken later is de verf pas verzonden.

Broeken 800 X 400

Elke maand behandelt Ank een uitspraak van de Geschillencommissie in Twinkle Magazine. Dit keer gaat het over een broek die heeft afgegeven op een kast.

Beauty Producten 800 X 400

beautiesonly.nl is géén lid van Thuiswinkel.org en gebruikt onterecht het Thuiswinkel Waarborg-logo. De webshop kan een malafidepartij zijn.

Gym 800 X 400

Via het LMIO (Landelijk Meldpunt Internet Oplichting) hebben wij een melding gekregen over de website: www.krachtgym.nl.

Laptop800 X 400

Via het LMIO (Landelijk Meldpunt Internet Oplichting) hebben wij een melding gekregen over de website: www.laptoplijn.nl.

Laptop Component 800 X 400

Via het LMIO (Landelijk Meldpunt Internet Oplichting) hebben wij een melding gekregen over de website: www.laptopdiscount.nl.

Laptop Met Winkelwagen 800 X 400

Op 31 maart heeft de rechtbank Den Haag www.kijkshop.nl failliet verklaard en een curator aangesteld.

E Mailmarketing Brief Met Notificatie (2) 800X400

Reclamecode Postfilter komt met duidelijkere richtlijnen voor afzenders en meer opties voor ontvangers.

Voice Google Mini Luistert 800 X 400

De opkomst van voice gaat zorgen voor eenzelfde impact als de komst van internet en gaat méér invloed hebben dan het ontstaan van webwinkels.

Fraude & Veiligheid Toetsenbord Met Slotje Typende Handen 800X400

Via het LMIO (Landelijk Meldpunt Internet Oplichting) hebben wij een melding gekregen over de website: www.murela.nl.

Shopping Awards Vrouw Met Prijs Prijsuitreiking 800X400

Tijdens een spetterende online show maakte presentatrice Froukje Jansen de prijswinnaars van de Shopping Awards bekend.

Juridisch Uitgesproken Ank Stofzuiger 800X400

Elke maand behandelt Ank een uitspraak van de Geschillencommissie in Twinkle Magazine. Dit keer gaat het over een stofzuiger die gerepareerd moest worden wegens een storing.