ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow is de innovatiemotor en inspiratiebron binnen digital commerce en een initiatief van Thuiswinkel.org. In dit jaarlijkse programma doen ruim 500 digital commerce-professionals onderzoek naar de belangrijkste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. ShoppingTomorrow brengt de beste retailers en brands, tech-bedrijven, consultancypartijen en wetenschappers samen in een actieve en betrokken community. Samenwerking, inspiratie opdoen en richting geven aan het digitale bedrijfsleven staan centraal in dit exclusieve en vooruitstrevende programma voor en door de markt.

Afbeelding Shoppingtomorrow Dienstpagina

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de Nederlandse bedrijven en hun medewerkers en hoe kunnen zij hier het beste op inspelen? De antwoorden op deze vragen worden jaarlijks gepubliceerd in de onderzoeksrapporten van de expertgroepen (de zogenaamde bluepapers), die online gratis kunnen worden gedownload.

Dit zijn jouw voordelen

  • De mogelijkheid om te netwerken met 500 andere digital professionals
  • Gratis toegang tot de events: Kick-Off, Final Sprint én Shopping Today
  • De gelegenheid om je personal branding en van je bedrijf te versterken

Meld je nu aan

Shoppingtomorrow Voordelen Website

Hoe werkt ShoppingTomorrow

Een ShoppingTomorrow-programmajaar loopt van maart tot en met oktober. Voorafgaand aan een programmajaar worden de expertgroepen samengesteld. Gedurende het jaar komen deze groepen rond de zes keer samen om hun onderzoek uit te voeren en uit te werken. Ook zijn in een jaar drie evenementen opgenomen: de ShoppingTomorrow - Kick-off in maart, de ShoppingTomorrow - Final Sprint in juni en Shopping Today in oktober. De voorzitter en de host van de groep bepalen de onderzoeksvraag waarmee de expertgroep gedurende het programmajaar aan de slag gaat. ShoppingTomorrow is een onderzoeksprogramma door en voor de markt.

Wie zijn de experts?

Een ShoppingTomorrow-expert is een professional (managementniveau, C-level en C-level -1) op het gebied van digital commerce. Als expert lever je een actieve bijdrage aan het ShoppingTomorrow-programma. Samen met jouw expertgroep werk je aan een onderzoek of project om de concurrentiepositie van jouw organisatie én die van Nederland te verbeteren. De expertgroepen bestaan hoofdzakelijk uit experts werkzaam bij retailers en merken. De kans op plaatsing in een expertgroep is in deze gevallen dan ook het grootst. De voorzitter en de host beslissen uiteindelijk wie er bij de expertgroep kan aansluiten.

Expert over ShoppingTomorrow

Het is leerzaam om met vakgenoten te sparren over actuele onderwerpen. Vooral met experts vanuit andere branches, dat geeft soms toch weer hele nieuwe inzichten.
- Paul Martin - E-commercemanager bij Koninklijke Grolsch
Paulmartin

Is jouw doel jezelf blijven ontwikkelen?

Wil jij ook deel uitmaken van deze community, een actieve inhoudelijke bijdrage leveren en je netwerk uitbreiden? Als expert bereid je jezelf en andere webwinkels voor op de klant van de toekomst. Het geeft je de kans om je te verdiepen in een thema uit je vakgebied, dit te onderzoeken en te netwerken met branchegenoten.

Meld je aan als expert bij ShoppingTomorrow

Voorzitter en host van de expertgroep

Iedere expertgroep heeft een voorzitter en host, dit zijn o.a. consultancybureaus, tech bedrijven of brancheverenigingen. De voorzitter is eindverantwoordelijk voor het opleveren van het resultaat van de expertgroep. De host maakt een expertgroep financieel mogelijk. Zij beslissen uiteindelijk samen wie er uitgenodigd wordt voor de expertgroep. Heb jij of heeft jouw bedrijf interesse om voorzitter of host te worden?

Meer informatie over voorzitters en hosts

Heb jij vragen
over ShoppingTomorrow?

Neem dan contact op met onze programmamanager Marieke Vink. Zij helpt jou graag verder.

Marieke Vink 250 X 250

Sluit je aan bij
de beste webwinkels van Nederland

Webshops die lid zijn van Thuiswinkel.org ontvangen veel meer dan alleen het beste webwinkelkeurmerk van Nederland. Het is onze missie om shoppen slimmer te maken. Onze diensten helpen jou slimmer ondernemen op het gebied van Vertrouwen, Kennis, Innovatie en Invloed. Ook zetten we in op Duurzaam groeien, met onze #shopresponsible strategie stomen we jouw shop klaar voor de toekomst.

CTA dame bruine krullen wijzend vierkant