Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@thuiswinkel.org. We stellen het op prijs als je de reden van opzegging vermeldt.

Opzegtermijn

Je kunt opzeggen per het einde van een kalenderjaar. De opzegtermijn bedraagt drie maanden. Wanneer je opzegging dus vóór 1 oktober van dit jaar bij ons binnen is, eindigt je lidmaatschap op 31 december. 

Let op: je lidmaatschap eindigt dus niet op de datum dat je Thuiswinkel Waarborg-certificaat verloopt. De certificaatdatum staat los van het lidmaatschapsjaar. 
Zonder een geldig certificaat kunnen wij je webwinkel echter niet vermelden in onze ledenlijst. Houd daar rekening mee als je certificaat verloopt vóór het einde van je lidmaatschap. Wellicht wil je in dat geval toch de certificering afronden. Wanneer je er voor kiest om niet de hercertificering te doorlopen, dan word je een 'geschorst lid' tot aan het einde van het jaar. 

Reden van opzegging

Uiteraard vinden wij het erg jammer als je je lidmaatschap wilt beëindigen. Graag vernemen wij wat de reden van opzegging is, zodat wij onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren. 

Liever nog gaan wij, voordat je definitief opzegt, met je in gesprek om te achterhalen waarom je ontevreden bent en of wij hier wellicht iets aan kunnen veranderen. Je kunt daarvoor contact opnemen met een van onze relatiemanagers:

Ingrid van Voorstingridvanvoorst@thuiswinkel.org / 0318 648 575

Dorien Surquin: Doriensurquin@thuiswinkel.org / 0318 648 575