Voordelen voor business partners

Naast de vele vaste voordelen biedt Thuiswinkel.org haar business partners ook nog meerdere exclusieve diensten aan waarmee een mooi partnership kan worden opgestart. 

Business Partners Laptop Met Koffie En Oortjes 800X400

Exclusieve diensten voor business partners

Thuiswinkel.org biedt haar business partners, naast de vaste voordelen, ook nog exclusieve diensten aan waarmee zij zichzelf nog beter als expert op hun vakgebied kunnen profileren. We zetten deze diensten graag voor je op een rij:

Word business partner van Thuiswinkel.org

Lees meer over business partner pakket 1 en pakket 2

Word host of voorzitter bij ons onderzoeksplatform ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow is hét kennisnetwerk voor digital commerce in Nederland. ShoppingTomorrow brengt e-commerceprofessionals samen in een exclusief en actief netwerk, met als doel het leveren van inzichten voor de branche. Wat betekenen toekomstige ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld businessmodellen, customer journey en technologie voor medewerkers, bedrijven en BV Nederland?

De voorzitter van een expertgroep is verantwoordelijk voor de voortgang en het samenbrengen van de expertgroep en voor de oplevering van het resultaat van zijn of haar expertgroep. De host maakt een expertgroep financieel mogelijk. Hij of zij is dan ook letterlijk de gastheer of gastvrouw van de expertgroep. De host participeert verder als volwaardig deelnemer in de groep. Samen stellen de voorzitter en de host met het team van ShoppingTomorrow de onderzoeksvraag, de aanpak en het profiel van de experts vast. We leggen graag in een video verder aan je uit hoe het ShoppingTomorrow programma werkt.

Bekijk de video

Het meedoen aan ShoppingTomorrow brengt onder andere de volgende voordelen met zich mee:

  • Drie gratis toegangskaarten voor alle ShoppingTomorrow-congressen per bedrijf en per expertgroep.
  • Toegang tot al het onderzoeksmateriaal en de rapporten van het ShoppingTomorrow-programma.
  • Een netwerk van meer dan 600 e-commerceprofessionals.
  • Vertoning van naam, bedrijfsnaam en logo op de website van ShoppingTomorrow en in de publicatie van de bluepaper en het ShoppingTomorrow-boek.

Wil je meer informatie over het onderzoeksplatform, de rol van host of voorzitter of de overige voordelen, neem dan een kijkje op de website van ShoppingTomorrow.

Word expert in een e-learning van Thuiswinkel e-Academy

In onze e-learnings delen experts uit de (inter)nationale markt best practices en handige theorieën. Je oefent met nieuwe stof door de praktische voorbeelden en opdrachten in de e-learning. De opgedane kennis kun je vervolgens direct toepassen in je eigen organisatie.

Als business partner kun je deze e-learnings niet alleen gratis volgen, je kunt ook aangeven dat je als expert mee wilt werken aan een e-learning binnen jouw vakgebied. Het uitgangspunt bij de e-learnings is namelijk dat de meewerkende experts business partner zijn van Thuiswinkel.org. Op deze manier kun je je kennis delen met een leergierige doelgroep en jezelf en je bedrijf profileren als een expert op je vakgebied.

Wil je meer informatie over Thuiswinkel e-Academy en de verschillende e-learnings, neem dan een kijkje www.e-academy.org.

Deel en krijg toegang tot interessante marktonderzoeken

Business partners van Thuiswinkel.org krijgen gratis toegang tot al onze marktonderzoeken die relevante onderzoeksresultaten bieden op het gebied van e-commerce. Hierbij kun je onder andere denken aan de Thuiswinkel Markt Monitor, de B2B E-commerce Markt Monitor en het Feestdagenonderzoek.

Daarnaast staan wij ook altijd open voor een samenwerking op het gebied van marktonderzoek. Ben je op zoek naar iemand met wie je het onderzoek wilt uitvoeren of zoek je manieren om je eigen onderzoek beter te verspreiden? Thuiswinkel.org gaat graag met je in gesprek om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer informatie over de verschillende marktonderzoeken die wij publiceren of over een eventuele samenwerking op dit gebied? Neem dan contact met ons op via onderzoek@thuiswinkel.org.

Neem deel aan onze events en deel die van jou

Business partners krijgen afhankelijk van hun pakket gratis of met korting toeging tot de verschillende events die wij jaarlijks organiseren, zoals Shopping Awards, Shopping Today en de Nieuwjaarsreceptie. Daarnaast kun je op verschillende manieren met ons meewerken aan de organisatie van het event, bijvoorbeeld via het leveren van een expertsessie of via sponsoring.

Naast fysieke events maken we ook regelmatig webinars en podcasts, vooral nu we door corona worden beperkt bij het organiseren van (grote) fysieke bijeenkomsten. In deze uitzendingen praten we met vakexperts over verschillende onderwerpen en daarbij kunnen onze business partners natuurlijk weer een belangrijke rol spelen.

Ten slotte helpen wij ook graag mee om het bereik van jullie eigen events verder te vergroten. Zo maken wij gebruik van een eventkalender, waarin we niet alleen onze eigen events opnemen maar ook die van onze partners. Laat ons dus weten waar en wanneer jullie event is en wij nemen hem op in onze kalender en waar mogelijk mee in onze communicatie (socials en/of nieuwsbrieven).

Deel je kennis en expertise via blogs

Via onze website, nieuwsbrieven en social media delen wij graag relevante content met onze leden. Veel van deze content schrijven we zelf, maar voor inhoudelijke stukken op bepaalde vakgebieden schakelen we graag de hulp in van onze business partners. Daarom delen we graag blogs en artikelen die uit jullie pen komen en waarmee we onze leden verder kunnen helpen. Hiervoor kunnen we jullie benaderen als wij voor een onderwerp binnen jullie vakgebied een tekst willen hebben, maar je kunt ons natuurlijk ook zelf benaderen met een geschreven stuk. Grote kans dat wij het dan via onze kanalen ook kunnen publiceren.

De overige voordelen van het business partnerschap

Als business partner van Thuiswinkel.org kun je:

Thuiswinkel.org biedt twee business partnerpakketten aan, waarin toeleveranciers op verschillende wijzen kunnen profiteren van de bovengenoemde voordelen. Business Partnerpakket I is voor alle toeleveranciers beschikbaar terwijl Business Partnerpakket II beschikbaar is voor bedrijven met maximaal tien werknemers. Voor meer informatie over deze pakketten kun je contact opnemen met Mark Wernsen.

Word business partner van Thuiswinkel.org

Mark Wernsen

Ik ga graag het gesprek met je aan over het business partnership bij Thuiswinkel.org. 

Silhouette Profielfoto Man