e-Academy

Via de e-learnings van e-Academy biedt Thuiswinkel.org werknemers van (web)winkeliers een eenvoudige manier om zichzelf bij te scholen op verschillende e-commerceonderwerpen. Hierbij kun je denken aan conversieoptimalisatie, marktplaatsen en digitale innovatie. Als lid van Thuiswinkel heb je gratis toegang.

Log in bij e-Academy

Educatie Ecommerce Wetgeving Telefoon 800X400

Wil je meer leren over verschillende onderwerpen binnen e-commerce, maar heb je geen tijd of zin voor lange cursussen of opleidingen? Dan is leren via een e-learning iets voor jou. Een e-learning is een korte, online cursus waarin je over een specifiek onderwerp kennis opdoet. Onze e-learnings duren gemiddeld zestig minuten en geven je concrete handvatten mee waarmee je direct aan de slag kunt in je eigen organisatie. 

Dit zijn jouw voordelen

  • Verbreed je e-commercekennis in je eigen tempo
  • Leer van best practices uit de (inter)nationale markt
  • Direct toepasbaar dankzij concrete handvatten
  • Meer dan 70 e-learnings met een gemiddelde score van 8,4
  • Je kunt je team collectief aanmelden voor de e-learnings
Business Partners Man En Vrouw Overleg Bij Computer 800X400

Leren in je eigen tempo

Online leren via onze e-learnings brengt veel voordelen met zich mee. Zo verbreed je jouw e-commercekennis in je eigen tempo en op een zelf gekozen moment. Je hoeft geen rekening te houden met andere cursisten en je bent niet gebonden aan een locatie. Daarnaast kun je onze e-learnings ook volgen via verschillende apparaten, zoals tablet en mobiel.

In onze e-learnings delen experts uit de (inter)nationale markt best practices en handige theorieën. Je oefent met nieuwe stof door de praktische voorbeelden en opdrachten in de e-learning. De opgedane kennis kun je vervolgens direct toepassen in je eigen organisatie.

Wanneer je een e-learning hebt doorlopen, is het tijd om te bewijzen dat je de stof hebt begrepen en onthouden. Hiervoor maak je een afsluitende toets. Heb je voldoende vragen goed beantwoord? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat! Door deze te delen op LinkedIn laat je aan je collega’s en andere e-commerceprofessionals zien dat jouw kennis over een bepaald onderwerp weer up-to-date is.

Bekijk alle e-learnings

De e-learnings houden me scherp, zijn van hoog niveau en de praktijkcase zorgt ervoor dat de stof beter blijft hangen. Door de e-learning Customer Journey zoek ik nu veel meer de interactie op met terugkerende klanten in plaats van de initiële bezoeker.
- Rachel van der Linde, Communicatiemedewerker bij Mediaplatform VIDM
VIDM

Gratis aan de slag met ruim 70 e-learnings

In onze e-learnings delen topexperts uit de e-commercemarkt alles over hun vak; van de theorie tot concrete praktijkvoorbeelden en tips. Als lid van Thuiswinkel heb je gratis toegang tot ons volledige aanbod. 

Wist je dat je ook samen met je collega’s aan de slag kunt en je team collectief kunt aanmelden bij e-Academy? Hiermee hoeft niet iedere medewerker individueel een account aan te maken.

HR - Twee Vrouwen Achter Computer 800 X 400

Sluit je aan bij
de beste webwinkels van Nederland

Webshops die lid zijn van Thuiswinkel.org ontvangen veel meer dan alleen het beste webwinkelkeurmerk van Nederland. Het is onze missie om shoppen slimmer te maken. Onze diensten helpen jou slimmer ondernemen op het gebied van Vertrouwen, Kennis, Innovatie en Invloed. Ook zetten we in op Duurzaam groeien, met onze #shopresponsible strategie stomen we jouw shop klaar voor de toekomst.

CTA dame bruine krullen wijzend vierkant