Online marketing & SEO

Als je een succesvolle webwinkel wilt, zul je op wat voor manier dan ook aan marketing moeten doen. Op deze pagina verzamelen we onze content over marketing en e-commerce, zodat jij een succes kunt maken van je webshop. 

[Aan deze pagina wordt nog gewerkt]

Webinar: Haal meer uit je webshop, kies voor drempelvrij

Webinar: Haal meer uit reviews met KiyOh

Webinar: Meer succes met je mobiele webshop

 

Webinar: Verhoog je conversie met deze tip voor mobiele usability-optimalisatie

Webinar: Meer consumentenvertrouwen met consumer-generated content

Bluepapers ShoppingTomorrow

Het zal je niet verbazen dat marketing een veelbesproken onderwerp is bij de expertgroepen van ShoppingTomorrow. Elk onderzoeksjaar zijn er een aantal groepen die marketing als onderwerp hebben. Wil jij bijvoorbeeld alles weten over branding, contentmarketing, people-based marketing, of performance-based markting? Check dan de bluepapers en nieuwsartikelen van ShoppingTomorrow. 

Ga naar ShoppingTomorrow.nl

E-learning: Customer Journey

Wil je diepgaand onderzoeken wat een klant drijft, zodat je hem een onvergetelijke ervaring kunt meegeven? In deze module leer je de klantreis, de customer journey, in kaart te brengen.

Experts: Arjen Bonsing en Wouter van Mierlo (Customer Journey Experts)

Naar de e-learning of lees meer.

E-learning: Performance-based Marketing

Met performance-based marketing beslis je op basis van feiten wat de meest effectieve kanalenmix is. In deze e-learning leer je hoe je dit binnen je eigen webshop toepast.

Experts: Schelte Meinsma en Froucke Strijker (BDK|Masters in Online Business)

Naar de e-learning of lees meer.

E-learning: E-mailmarketing

E-mailmarketing is bij uitstek geschikt om groei in omzet te realiseren. Maar hoe pak je e-mailmarketing goed aan? In deze e-learning leer je van Spotler met eenvoudige stappen betere resultaten te boeken met e-mailmarketing.

Experts: Hendrik Westerhuis en Wendy Verweij (Spotler)

Naar de e-learning of lees meer.

E-learning: Online Branding

Online branding is het proces waarbij online kanalen worden ingezet om de bekendheid en beleving van een merk of product bij de doelgroep te vergroten. Maar hoe pak je online branding aan? In deze e-learning leer je wat online branding is en hoe je dit kunt inzetten voor jouw organisatie en merk.

Experts: Heidi Anthonis en Sven van Nobelen (Happy Idiots) 

Naar de e-learning of lees meer.

E-learning: SEO

Hoe optimaliseer je jouw webshop voor Google? En hoe zorg je voor meer bezoekers uit de organische resultaten van zoekmachines? In deze e-learning krijg je handvatten om met SEO (zoekmachineoptimalisatie) meer relevante bezoekers naar je webshop te krijgen.

Experts: Marijn ten Bulte en Shari Jalimsing (Adwise)

Naar de e-learning of lees meer.

E-learning: Contentmarketingstrategie

Als online marketeer weet je dat goede content key is. Het vormt de basis van succes voor jouw webshop. Maar hoe maak je echt goede en relevante content en bovendien, hoe zorg je ervoor dat de boodschap jouw doelgroep bereikt en de omzet stijgt? Deze module helpt je verder.

Expert: Antal de Waij (Contentbureau Engagement Media en auteur van 'Content! Zuurstof voor je klanten')

Naar de e-learning of lees meer.

E-learning: Conversion Rate Optimization

Hoe krijg je meer bezoekers uit je bestaande bezoekers? Deze module legt conversieoptimalisatie uit en beschrijft de methoden om de conversie in jouw webshop te verbeteren.

Experts: Jurjen Jongejan (ISM eCompany) en Martin van Kranenburg (trainer & spreker)

Naar de e-learning of lees meer.

Het laatste e-commerce-/marketingnieuws

In ons nieuwsoverzicht vind je alle artikelen die wij over marketing en e-commerce hebben geschreven. Wil je weten wat volgens de wet wel of niet mag, waarom een webwinkelkeurmerk je conversie kan verhogen of welke gouden marketingtips wij hebben voor je webshop? Neem dan een kijkje in ons nieuwsoverzicht

Ga naar het nieuwsoverzicht