Thuiswinkel.org heeft een nieuwe business partner: GroupM

Categorie
Gepubliceerd op: 22 februari 2024
Bijgewerkt op: 22 februari 2024
Groupm 800 X 400

GroupM, een van de grootste mediainvesteringsmanagementgroepen ter wereld, is een nieuwe business partner van Thuiswinkel.org. Mark Wernsen, Head of New Business en Partnerships bij Thuiswinkel.org, is blij met dit nieuwe partnership: “De kennis die GroupM met zich meebrengt en met ons kan delen biedt onze leden een unieke kans om te leren van de expertise van GroupM rondom mediastrategieën- en optimalisatie. Daarnaast kunnen onze leden natuurlijk ook een individuele overeenkomst met GroupM aangaan, waarbij wij als Thuiswinkel.org met onder andere onze events het platform bieden om de eerste verbinding te leggen”, aldus Mark. Vandaag spreken we Danae Verpoorten, Insights Director bij GroupM, over het bedrijf en over waarom zij business partner zijn geworden van Thuiswinkel.org. 

Over GroupM

GroupM staat bekend als een vooraanstaande speler in de media-investeringsmanagementwereld, met een uitgebreid portfolio van diensten gericht op het maximaliseren van de media-efficiëntie en -effectiviteit voor hun klanten. Als onderdeel van WPP, een van de grootste communicatiedienstengroepen wereldwijd, levert GroupM innovatieve oplossingen op het gebied van media planning, inkoop, en analytics. Deze expertise stelt GroupM in staat om een brug te slaan tussen traditionele en digitale media, waarmee ze een cruciale rol spelen in de groei en ontwikkeling van hun partners en klanten.

Retailmedia, een hot topic in de mediabranche

Danae vertelt dat retailmedia op dit moment een grote ontwikkeling doormaakt en daarmee een hot topic in de mediabranche is. Zo was retailmedia onlangs al het centrale onderwerp van de maandelijkse ReGroup podcast van GroupM. En daarnaast kwam het ook uitgebreid terug tijdens de laatste editie van het jaarlijkse This Year Next Year event van GroupM, waarin er vooruitgeblikt wordt naar de verwachte mediabestedingen voor het komende jaar. Uit dit event blijkt dat de verwachte groei in mediabestedingen in 2024 van 4% - 7% onder andere veroorzaakt wordt door een significante stijging in retail media van circa 25 - 28% t.o.v. 2023. Dit was dan ook de reden voor GroupM om hier tijdens het event extra bij stil te staan en de zaal inhoudelijk bij te praten over de belangrijkste ontwikkelingen op dit gebied.  

Waarom zijn jullie business partner geworden van Thuiswinkel.org?

“Het belang van (e)-commerce met de toename van bestedingen in retailmedia en social als verkoopkanalen, wordt voor een mediabureaugroep als GroupM dus nog groter. Met dat in ons achterhoofd willen we ons dan ook graag aansluiten bij het platform waar de kennis zit. Daarnaast is de data van de Thuiswinkel Markt Monitor een zeer waardevolle aanvulling op ons eigen e-commerce rapport. Hiermee kunnen we onze adverteerders, exploitanten en collega’s een nog vollediger en daarmee een nog beter beeld van het e-commerce en retail landschap schetsen”, aldus Danae.


Wil je meer weten over onze nieuwe business partner? Neem dan een kijkje op de website van GroupM.

Bezoek de website

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Thuiswinkel Markt Monitor Dashboard

  Gepubliceerd op 18 april 2024
  Kennisartikel

  Vergelijk jouw eigen prestaties met de branche via het online dashboard, exclusief voor leden en businesspartners.

  Online Marketing Data Statistieken Op Beeldscherm En Mobiele Telefoon 800X400
 • Embedded Lending als kans voor jouw bedrijf

  Gepubliceerd op 17 april 2024

  Embedded Finance gaat een stap verder dan traditionele bancaire diensten: financiële functies worden hierbij geïntegreerd in platforms en andere SaaS-oplossingen. Rabobank biedt een breed assortiment hiervan aan.

  Ondernemerschap
  Business Partner
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2
 • Data: Het nieuwe goud?

  Gepubliceerd op 28 maart 2024
  Kennisartikel

  Veel e-commerceorganisaties zetten data al succesvol in om hun prestaties verder te optimaliseren. Binnen het mkb zijn er echter veel bedrijven die de eerste stappen met data nog moeten zetten. Deze bedrijven hebben mensen nodig die begrijpen wat een e-commercebedrijf nodig heeft op het gebied van data en wat data voor een e-commercebedrijf kan betekenen.

  Data Binaire Code Digitaal 800X400