E-learning: Deepdive: Praktische datatoepassingen binnen e-commerce

Gepubliceerd op: 8 februari 2024
Bijgewerkt op: 8 februari 2024
Data Man Bekijkt Data Op Beeldscherm 800X400
e-Academy

Data is onlosmakelijk verbonden met webwinkels. Om succesvol te zijn binnen e-commerce heb je immers data nodig om bijvoorbeeld te zien hoe de traffic op je website is, wie er allemaal bij je shopt en op welke manier zij dat doen. Inmiddels wordt er op veel verschillende manieren data ingezet binnen de e-commercesector en in deze deepdive geven we je inzicht in de populairste datatoepassingen binnen de branche.

Deze deepdive heeft als voornaamste doel om jou handvatten te geven zodat je snel aan de slag kunt met data en zo je bedrijfsvoering verder kunt optimaliseren.

Wat en voor wie is deze deepdive?

Een deepdive is een e-learning van ongeveer dertig minuten die dieper ingaat op het onderwerp van een meer algemene, reguliere e-learning. In dit geval is dat de e-learning Introductie in data. Je kunt deze deepdive tussendoor pauzeren, zodat je de leerstof in je eigen tempo kunt doornemen en de e-learning op een zelf gekozen moment kunt hervatten.

Deze deepdive richt zich op (online) ondernemers (en hun marketingmedewerkers) die een eerste stap willen zetten in het inzetten van data en daarbij geïnspireerd willen worden door de populairste datatoepassingen binnen de e-commercesector.

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

Volg de e-learning​ of bekijk hier al onze e-learnings.​

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp

 • E-learning: Duurzaamheidsstrategie

  Gepubliceerd op 9 april 2024
  Video

  Deze e-learning voorziet je van praktische inzichten en concrete stappen om een effectieve duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen en te implementeren die uniek is voor jouw webshop.

  Duurzaamheidsstrategie 800 X 400
  e-Academy
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2
 • Data: Het nieuwe goud?

  Gepubliceerd op 28 maart 2024
  Kennisartikel

  Veel e-commerceorganisaties zetten data al succesvol in om hun prestaties verder te optimaliseren. Binnen het mkb zijn er echter veel bedrijven die de eerste stappen met data nog moeten zetten. Deze bedrijven hebben mensen nodig die begrijpen wat een e-commercebedrijf nodig heeft op het gebied van data en wat data voor een e-commercebedrijf kan betekenen.

  Data Binaire Code Digitaal 800X400
 • Thuiswinkel.org heeft een nieuwe business partner: GroupM

  Gepubliceerd op 22 februari 2024

  GroupM, een van de grootste mediainvesteringsmanagementgroepen ter wereld, is een nieuwe business partner van Thuiswinkel.org.

  Groupm 800 X 400