Thuiswinkel Homepage Afb Webshops 1920X1080 Kleurschema 1.1

Sluit je aan bij de beste webshops van Nederland

Wil jij vertrouwen uitstralen naar je (potentiële) klant en een hogere conversie halen? Sluit je dan aan bij Thuiswinkel.org en geniet van de vele voordelen. 

Bekijk de voordelen

of ga direct naar het aanmeldformulier

Ledenvoordelen

  • Extra conversie door klantvertrouwen
  • Jaarlijkse certificering
  • Gratis e-learnings
  • Gratis marktonderzoeken
  • Internationale certificering via Shopping Secure
  • Gratis toegang tot onze events
  • Voordelig reviewsysteem
  • Doe mee aan ShoppingTomorrow

Bekijk al onze diensten

We helpen je verder

Als belangenvereniging van webwinkels helpen wij de e-commercebranche met groeien. Wij delen onze kennis en die van onze partners over relevante onderwerpen, zoals marketing, trends, retouren en cross-border. Ben je benieuwd naar onze kennisartikelen, webinars, e-learnings, informatievideo's en/of podcasts? 

Ga naar de kennisbank

Zoek een toeleverancier

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jou kan helpen op het gebied van bijvoorbeeld logistiek, marketing, betalingen of ict? Thuiswinkel.org werkt samen met de beste toeleveranciers voor de e-commercemarkt, dus check vooral onze lijst met business partners en neem gerust contact met ze op.

Maak shoppen slimmer

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer.

GROEI OOK MEE

Maak shoppen slimmer

Nieuw: Ecom Tomorrow-magazine

Dit jaar lanceren we de eerste editie van het magazine: Ecom Tomorrow. Dit magazine vervangt het ShoppingTomorrow-boek, waarin de afgelopen tien jaar de bluepapers zijn gebundeld.

Bekijk nu de eerste editie van het glossy magazine van ruim honderd pagina’s, vol met interviews, visies, caseverhalen en toekomstscenario’s.

Bekijk het magazine

Quickscan duurzaamheid

Hoe ver ben jij al met duurzaamheid in je organisatie? Thuiswinkel.org is bezig met het ontwikkelen van een duurzaamheidsstandaard. Deze helpt om te zien wat je al doet en welke stappen je nog kunt zetten. Met deze quick scan krijg je een beeld van de thema’s die in deze standaard aan bod komen. Vul hem in en kom erachter hoe ver jij al bent en waar wij jou bij kunnen helpen!

Doe de quickscan