Thuiswinkel.org: Maak shoppen slimmer

Categorie
Gepubliceerd op: 21 juli 2023
Bijgewerkt op: 21 juli 2023
Geschreven door
High Five 800X400

In een wereld die razendsnel verandert moeten we én willen we samen groeien naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Onze nieuwe strategie sluit aan bij deze maatschappelijke ontwikkeling. We willen onze achterban inspireren, faciliteren en mobiliseren met kennis, inzichten en tools. Alleen zo nemen we gezamenlijk onze verantwoordelijkheid, minimaliseren we de impact van cyberrisico’s & online fraude en zorgen we voor verantwoord ondernemerschap met oog voor het milieu. Zo maken we shoppen slimmer!

Het is een opdracht aan onszelf én aan de markt

“We wilden als vereniging terug naar de basis. Thuiswinkel.org is 23 jaar geleden bekend geworden met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk, maar we bieden inmiddels zoveel meer waarde aan onze leden. De explosieve groei van onze sector in de afgelopen jaren brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom zet Thuiswinkel.org in op een vernieuwde missie: veilig, verantwoord en duurzaam ondernemen om online winkelen voor toekomstige generaties consumenten mogelijk te maken. De kern van deze missie is de transformatie naar een duurzamere en circulaire e-commercesector”, zegt Marlene ten Ham, directeur bij Thuiswinkel.org. “Maak shoppen slimmer is dus een opdracht aan onszelf, maar ook aan de markt. Met de juiste kennis, innovatiekracht, invloed en een groot aantal veilige webshops kunnen we het (online) shoppen slimmer inzetten. En leren we tegelijkertijd de consument hoe ze slim en verantwoord online kunnen winkelen.”

Van data en kennis naar impact, innovatie en invloed

De e-commercesector beschikt over immense hoeveelheden aan data(bronnen) en kennis en biedt daardoor een berg aan kansen. Met behulp van innovatie en de juiste kennis kunnen we shoppen verbeteren én verduurzamen: van productontwerp tot inkoop en van verpakken tot transport. Wij geloven dat we het verschil kunnen maken met de volgende vier belangrijke proposities:

●      Vertrouwen: zorg voor een betrouwbare webshop met het Waarborg en onze juridische helpdesk
●      Invloed: oefen je invloed uit op de maatschappij en onze belangenbehartiging
●      Innovatiekracht: vernieuw met de laatste inzichten uit het innovatieplatform ShoppingTomorrow
●      Kennis: vernieuw met de laatste cijfers vanuit ons onderzoek en ontwikkel de kennis van jouw medewerkers via ons e-learningplatform e-Academy

Onze proposities zijn gericht op het verwezenlijken van duurzame en klantgerichte oplossingen die niet alleen het winkelen aangenamer maken, maar ook bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. En ze bieden ruimte en kansen om nieuwe projecten samen met de markt op te zetten.

Een nieuw fundament voor Thuiswinkel.org, een missie voor iedereen

Of je nu gisteren een webshop bent gestart, een scale-up brand met internationale ambities managet of als grote retailer tussen de gevestigde orde opereert, iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim?

Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org haar achterban met kennis, inzichten en tools.

Door gezamenlijk onze verantwoordelijkheid te nemen en met innovatieve benaderingen te komen, maken we shoppen slimmer en bouwen we aan een betere toekomst voor iedereen. Alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer.

Wij helpen je groeien

Wil je meer weten over onze nieuwe strategie en de mogelijkheden om jouw webshop klaar te stomen voor een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst? Neem contact met ons op via info@thuiswinkel.org

Please to watch this video.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp