21 juni 2016

Nieuw: productreviews bij Thuiswinkel Waarborg Reviews

Een man is een kaartje aan het schrijven

Vanaf nu is het ook mogelijk om reviews over specifieke producten en diensten te verzamelen met het Thuiswinkel Waarborg Reviewsysteem. Zo kunnen klanten, naast een beoordeling over jouw webshop, ook een beoordeling geven over een specifiek product. Hierdoor krijg je nog betere feedback van je klanten en kun je jouw aanbod beter aan laten sluiten op de wensen van je klant.

De aankoop (het product of de dienst) wordt in het review-invulscherm getoond met een beschrijving en een foto. Zo weet de klant exact over welk product een review wordt gevraagd. Het vragen van een productreview wordt gecombineerd met de review over de webshop. Je hoeft de klant dus maar één keer te benaderen. 

Voorbeeldreview met productreview

Jij bepaalt zelf waar je de verzamelde productreviews laat zien. Tip: laat de review op de productpagina terugkomen, zodat klanten een betere afweging over het product kunnen maken. Voor webshops die gebruik maken van Magento is er een plug-in gratis beschikbaar om de productreviews te verzamelen en te publiceren op je productpagina’s. Daarnaast is ook een custom oplossing beschikbaar, zodat je het in je eigen systeem kunt integreren. Thuiswinkel.org biedt reviews aan in samenwerking met KiyOh, een bekende en betrouwbare aanbieder van reviews met duizenden klanten. Zij stellen de software beschikbaar.

Wil jij ook gebruik maken van productreviews?

Exclusief voor leden biedt Thuiswinkel.org productreviews aan tegen dezelfde scherpe prijs als webshop reviews. Voor slechts € 12,50 per maand kun je 250 uitnodigingen per maand versturen. Heb jij interesse in productreviews en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met KiyOh via of 013 2032033.