Maak shoppen slimmer

De wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Groei mee en maak shoppen slimmer.

Businesswoman And Businessman In Casuals Gesturing

Zoek binnen leden

Ben jij een consument?

Bekijk welke zekerheden het Thuiswinkel Waarborg biedt en hoe wij je helpen als je een klacht over een webwinkel hebt. 

Ga naar consumenten

Nieuws

eerste elf webshops door duurzaamheidscertificering

Thuiswinkel Duurzaamheids-certificering

Met de Thuiswinkel Duurzaamheidscertificering is jouw webshop onafhankelijk gecertificeerd op 6 duurzaamheidsthema’s. Zo helpen wij webshops om echt stappen te zetten. En de consument kan hiermee zien wát de webwinkel doet aan verduurzaming. Zo zetten we een beweging in gang, om samen de e-commercesector te verduurzamen!

Lees meer over de certificering

Maak shoppen slimmer

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer.

Lees meer

Onze Missie

De e-commercemarkt in cijfers

 • 0
  Aantal webwinkels in Nederland
 • 0
  Aantal online shoppers in miljoenen
 • 0
  Online omzet in miljarden euro's
 • 0 %
  Bekendheid Thuiswinkel Waarborg
 • 0
  Aantal jaar dat Thuiswinkel.org bestaat

Sluit je aan bij
de beste webwinkels van Nederland

Webshops die lid zijn van Thuiswinkel.org ontvangen veel meer dan alleen het beste webwinkelkeurmerk van Nederland. Het is onze missie om shoppen slimmer te maken. Onze diensten helpen jou slimmer ondernemen op het gebied van Vertrouwen, Kennis, Innovatie en Invloed. Ook zetten we in op Duurzaam groeien, met onze #shopresponsible strategie stomen we jouw shop klaar voor de toekomst.

CTA dame bruine krullen wijzend vierkant

Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse events. Van inspirerende congressen en interactieve workshops tot praktische workshops. Onze events bevorderen kennisdeling, leren van experts en waardevolle netwerkmogelijkheden.

We streven ernaar om samen met gelijkgestemden te groeien, te inspireren en de e-commerce sector duurzaam te laten groeien.

 

Aankomende evenementen

 • Coalition Of Change Diner Lijstafbeelding
  26
  sep
 • Shopping Today

  De Fabrique Utrecht
  Header Shopping Today (2)
  10
  okt
 • E-commercepoort

  Nieuwspoort, Den Haag
  20221115 022 Zaal
  7
  nov