ShoppingTomorrow - Final Sprint: ‘ZO kan het ook… schoonmaken zonder de planeet om zeep te helpen!’

Bert Groen 800X400

Op donderdag 29 juni vindt het tweede event van het programmajaar van ShoppingTomorrow plaats. Dit event is alleen toegankelijk voor de hosts, voorzitters en deelnemende experts van het programmajaar 2023. Tijdens het event, wat mede mogelijk gemaakt wordt door PiM powered by KPN, word je onder andere bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen door inspirerende keynotesprekers. Een van die keynotesprekers is Bert Groen, oprichter en eigenaar van ZO Schoon. Bert komt tijdens de Final-Sprint met de presentatie ‘ZO kan het ook… schoonmaken zonder de planeet om zeep te helpen!’. Een keynotesessie die je niet mag missen.

Categorie
Gepubliceerd op: 20 juni 2023
Bijgewerkt op: 20 juni 2023
Geschreven door
ShoppingTomorrow

Bert nam in 2005 ontslag als salesmanager bij een groot bedrijf omdat hij wilde bijdragen aan positieve verandering en niet langer wilde wachten. In de afgelopen jaren heeft hij samengewerkt met duurzame producenten om schoonmaken in de zorg, voedingsindustrie en horeca toegankelijk, gemakkelijk en veilig te maken. De uitdaging waar hij voor staat, is om mensen onbewust beter en vaker te laten schoonmaken, zodat het geen vervelende klus meer is. Met zijn merk ZO, wat als droom heeft om een schone omgeving te creëren zonder het milieu te schaden, streeft Bert ernaar om iedereen een goed gevoel te geven en de wereld een beetje leuker én groener te maken.

Aangeleerde gewoontes veranderen

Met de Mix it - Clean it - Save it benadering streeft ZO Schoon ernaar om iets moois achter te laten voor toekomstige generaties. Ze willen schoonmaken transformeren naar schoonhouden: aantrekkelijk, duurzaam en kostenefficiënt.

Maar hoe verander je een ingesleten gewoonte en neem je mensen mee in jouw missie? Dit zal Bert tijdens zijn inspirerende keynotesessie met je delen. Bert laat zien hoe je een vernieuwend en onderscheidend merk in de maatschappij kunt zetten, zelfs als de sector financieel gedreven en traditioneel is. Het vasthouden aan je missie is een uitdaging en brengt kwetsbaarheid met zich mee. Bij ZO Schoon geloven ze niet in greenwashing, maar in het vertellen van het complete, transparante verhaal. De vraag is: werkt dat of werkt dat niet?

Zien we ook jou op de Final-Sprint?

Naast de keynotesessie van Bert staan er nog meer interessante keynotesprekers op het programma, namelijk Randy Streng van het GfK en Gerben van der Lugt van Signify. Laat je inspireren en lees waar de andere keynotesessies over zullen gaan. Dan zien wij jou graag donderdag 29 juni in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Meld je aan voor het volgende programmajaar

Wil jij gratis kennis delen, opdoen én netwerken met andere experts uit een bepaald vakgebied? Word ShoppingTomorrow-expert voor het programmajaar van 2024! Je gaat samen met 20-25 andere experts aan de slag met een interessant topic en levert gezamenlijk inzichten voor de e-commercebranche.


MELD JE AAN

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Hoe kun je greenwashing voorkomen binnen e-commerce?

  Gepubliceerd op 10 januari 2024
  Kennisartikel

  Duurzaamheid is al tijden een belangrijk thema binnen de e-commerce. Maar kloppen je beweringen niet of zijn deze niet duidelijk onderbouwd? Dan ben je aan het greenwashen.

  AI Voor E Commerce (2)
  ShoppingTomorrow
 • Waarom mag jij ShoppingTomorrow niet missen?

  Gepubliceerd op 11 december 2023

  Marieke, Programma manager ShoppingTomorrow en Thuiswinkel e-Academy, is met haar team druk bezig om komend jaar weer een succes van ShoppingTomorrow te maken.

  Kick Off - Lijstafbeelding
 • Een succesvolle b2b-personalisatiestrategie in 6 stappen

  Gepubliceerd op 5 december 2023
  Kennisartikel

  Ongeacht het product dat je verkoopt, de dienst die je verleent of de branche waarin je opereert: met personalisatie bied je je bezoekers en klanten een betere ervaring, versterk je klantrelaties en boost je conversies.

  B2B Verhoog Conversie En Klantloyaliteit Met Personalisatie
 • De toekomst van online betalen: Een analyse van betaalinnovaties voor retailers

  Gepubliceerd op 9 november 2023
  Kennisartikel

  Niet alleen technologie en consumentengedrag ontwikkelen zich in razend tempo, ook betaalmethoden doen dat; er zijn steeds meer mogelijkheden.

  Online Betalen Ontwikkelingen In 2025 2030
 • Personaliseren kun je leren: belangrijke lessen uit 6 cases

  Gepubliceerd op 7 november 2023
  Kennisartikel

  De 30 experts uit deze groep zijn zelf vaak de vraagbaken in de bedrijven waar zij voor werken. Maar hoe leer je meer over je vak als je al bekend staat als dé specialist op het gebied van e-commerce, digital marketing en/of CRO?

  Beter Personaliseren In E Commerce
 • Hoe creëer je winnende productcontent?

  Gepubliceerd op 2 november 2023
  Kennisartikel

  Bij het creëren en presenteren van productcontent is het inspelen op die verschillende behoeften cruciaal. Maar hoe doe je dat met succes? De voorzitters en enkele deelnemers van de groep vertellen over hun bevindingen.

  Product Experience Management