Spotler Nederland, Tripolis en Flowmailer gaan verder als Spotler

Categorie
Gepubliceerd op: 20 juni 2023
Bijgewerkt op: 20 juni 2023
Geschreven door
Spotler
Business Partner

Rotterdam, 24 mei 2023 – Begin februari jl. hebben de drie afzonderlijke bedrijven binnen de Spotler Group besloten om de handen ineen te slaan en één nieuwe organisatie te vormen. Zij gaan gezamenlijk opereren onder de naam Spotler.

Drie bedrijven binnen de Spotler Group vormen één organisatie

Onze business partner, de Spotler Group, is een internationaal opererende specialist in data driven marketing technologie. De Spotler Group is aanwezig in Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en in Zweden. Drie Nederlandse bedrijven met de focus op e-mail automation software binnen deze internationale organisatie hebben besloten om de krachten de bundelen en onder de naam Spotler als 1 organisatie te opereren.

Als je klant of partner van Spotler Nederland, Flowmailer of Tripolis bent, dan is het goed om te weten dat de bedrijfsintegratie geen invloed heeft op de data, mailings en automations die je in de software van de bedrijven hebt ingericht. Daarin verandert niets. De verschillende BV's blijven voorlopig ook gewoon nog bestaan.

Wat wel gaat veranderen is dat de organisaties zich gaan samenvoegen en als één nieuwe operationele organisatie onder één merknaam naar buiten gaat treden. Dat proces is sinds februari in volle gang en wordt zorgvuldig begeleid door het nieuwe management team van de nieuwe organisatie en zal de komende kwartalen worden afgerond. Klanten, partners en andere relaties zullen stapsgewijs op de hoogte worden gebracht van nieuwe veranderingen als gevolg van het samengaan van de organisaties.

Het management team van de nieuwe Spotler organisatie wordt gevormd door Mark van den Berg (Managing Director), Sean Barten (Customer Revenue & Retention Director), Richard van Looijen (R&D Director), Stefan Roelen (Sales Director) en Sven Pribnow (Client Services Director). Het team wordt vanuit de board van de Spotler Group bijgestaan door Paul Brentjens (CFO) en Ilona Salemink (HR Director).

Spotler zet in op Best of Breed aanpak

Spotler zet in op Best-of-Breed-oplossingen en is geen monolithisch of all-in one systeem. Spotler-klanten hebben altijd de keuze of ze één of meerdere producten willen inzetten. Hiermee probeert Spotler zo optimaal mogelijk aan te sluiten op de wensen van zijn klanten.

Naast de doorontwikkeling, verkoop en levering van de eigen software, zal de nieuwe organisatie zich ook gaan toespitsen op de verkoop en levering van andere marketing technologie in de Group. Zo wordt inmiddels ook het Customer Data Platform (CDP) van Squeezely al geleverd aan klanten van de Spotler organisatie.


Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tom Blijleven.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp