ShoppingTomorrow

Hoe kom je van de customer journey tot echte klantintegratie? Wat is de impact van blockchain op de retail(keten)? Wat is het ideale omnichannel organisatiemodel en wat is belangrijk bij over de grens ondernemen? Dit zijn een aantal vragen die de ShoppingTomorrow-expertgroepen hebben beantwoord. Doe jij mee?

Header Shopping Today (2)

Het doel van ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow is hét kennisnetwerk voor digital commerce in Nederland. ShoppingTomorrow brengt e-commerceprofessionals samen in een exclusief en actief netwerk, met als doel het leveren van inzichten voor de branche. Wat betekenen toekomstige ontwikkelingen op het gebied van businessmodellen, customer journey en technologie voor medewerkers, bedrijven en BV Nederland? ShoppingTomorrow is een initiatief van Thuiswinkel.org.

Is jouw doel jezelf blijven ontwikkelen?

Word expert bij ShoppingTomorrow! Als expert bereid je jezelf en andere webwinkels voor op de klant van de toekomst. Het geeft je de kans om je te verdiepen in een thema uit je vakgebied, dit te onderzoeken en te netwerken met branchegenoten. Bekijk hier hoe het programma werkt

Alle artikelen in ShoppingTomorrow

Filter op

Artikelsoort