ShoppingTomorrow - Kick-Off: GenAI, een gamechanger voor retail en e-commerce

Categorie
Gepubliceerd op: 11 maart 2024
Bijgewerkt op: 11 maart 2024
Final Sprint - Eventafbeelding

Op donderdag 14 maart gaat het nieuwe programmajaar van ShoppingTomorrow van start tijdens de ShoppingTomorrow - Kick-Off. Dit event is alleen toegankelijk voor de hosts, voorzitters en deelnemende experts van het onderzoeksjaar 2024. Tijdens dit event maak je kennis met jouw expertgroep en word je bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen door inspirerende keynotesprekers. Een van die keynotesprekers is Karsten Mostert, Technology Lead binnen de Retail bij Microsoft. Karsten vertelt tijdens zijn keynotesessie over hoe GenAI een game-changer kan zijn voor retail en e-commerce.

Karsten, die momenteel al 17 jaar werkzaam is bij Microsoft, is de laatste tijd veel bezig met hoe Generatieve AI een doorbraak kan zijn om de Retail wereld vooruit te brengen. Volgens Karsten is er veel nieuwsgierigheid en zijn er ook veel verwachtingen rond dit thema, wat een goede reden is voor een interessante keynotesessie.

Waarom GenAI nu zo baanbrekend is

Karsten komt tijdens de Kick-Off met een presentatie over wat de opkomst van GenAI inhoudt en waarom dit nou zo baanbrekend is. Daarnaast gaat Karsten vertellen hoe Microsoft als een van de frontrunners op het gebied van (Gen)AI bezig is om deze technologie in al haar producten en diensten te verwerken, en laat hij zien hoe andere bedrijven dit toepassen.

Meld je aan als expert

Karsten zelf is er van overtuigd dat de doorbraak van AI en opkomst van GenAI, een blijvende impact zal hebben over hoe we als retailers met onze klanten en medewerkers omgaan. Karsten hoopt dat de bezoekers aan het einde van de keynotesessie de zaal getriggerd zullen verlaten. Een goede reden om de Kick-Off niet te missen. Daarnaast zijn er ook nog andere interessante keynotes die op het programma staan en maak je tijdens de Kick-Off ook kennis met jouw expertgroep. Meld je nu aan als expert en dan zien we jou op donderdag 14 maart bij Spant!.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp