8 oktober 2018

Even voorstellen: Nieuwe business partner In3 (by Capayable)

tablet met vinger die klikt op in3

Maximaal betaalgemak zonder extra kosten, dat is wat In3 belooft aan consumenten. Maar ook voor webshops kent In3 alleen maar voordelen. Voorfinanciering is niet nodig en je kunt rekenen op 100% betaalgarantie. We stellen je graag voor aan onze nieuwe business partner In3 (by Capayable).

“We hebben onlangs de rebranding van Capayable Gespreid Betalen naar In3 afgerond”, vertelt Patrick van de Graaf, CEO bij In3. “Vanuit marketingoogpunt hebben we met In3 een krachtiger merk op de betaalmarkt. Het zegt namelijk precies waar het voor staat.” Klanten van webwinkels betalen in drie gelijke termijnen. Zo hoeven ze geen grote uitgave in één keer te doen en kunnen ze dus (vaak duurdere) producten kopen, maar wel binnen hun budget en op een verantwoorde manier.

Good things come in three

“In het begin communiceerden we met gespreid betalen, maar consumenten associeerden dat met lange loopperiodes, hoge rentes en vervelende aanvraagprocedures. Daar is bij ons geen sprake van. We willen het graag simpel en overzichtelijk houden, vandaar de naamswijziging”, licht Patrick toe.

Ze hebben gekozen voor een frisse en opvallende huisstijl om extra onderscheidend te zijn. Als innovatieve betaalmethode willen ze ook hierin vooroplopen. “Voor webshops kent In3 alleen maar voordelen. Voorfinanciering is niet nodig en je kunt rekenen op 100% betaalgarantie. Je webshop loopt dus geen risico. En de resultaten van In3 spreken voor zich: de conversie (+15%) en het gemiddelde aankoopbedrag (+30%) krijgen een boost en het acceptatiepercentage is maar liefst 88%”, vertelt Patrick. Het doel van In3 is om uit te groeien tot een standaardbetaaloplossing in iedere webwinkel.

Welke ontwikkelingen spelen in de online betaalmarkt?

“We zien en ervaren steeds meer dat consumenten heel ‘easy’ willen betalen op de manier die bij hen past en bij het product dat ze kopen. Hier past een uitbreiding, naast bijvoorbeeld achteraf betalen, van In3 bij. Hogere aankopen zijn nooit fijn om in een keer te voldoen. Zeker als dit zonder lening, rente en gedoe kan, gewoon split-second net zoals bij achteraf betalen”, gaat Patrick verder.

Patrick besluit zijn verhaal met drie tips voor webwinkels

  1. Bied de ideale betaalmix voor je consumenten aan en laat de P van Payments terugkomen in je marketingmix.
  2. Optimaliseer de customer journey en kijk vooral goed waarom ze afhaken in de check-out.
  3. Zet In3 in als extra marketingtool. Als mensen zien dat ze in drie termijnen kunnen betalen, gaan ze veel eerder over tot aankoop.

Word ook business partner van Thuiswinkel.org!

Business partners van Thuiswinkel.org zijn dé bedrijven die samen met ons werken aan een sterke en gezonde e-commerce branche. Als business partner profiteer je van vele voordelen:
  • Vertrouwen van klanten
  • Exclusieve toegang tot netwerkbijeenkomsten van Thuiswinkel.org
  • E-commerce onderzoeken en rapporten
  • Exposure op de website van Thuiswinkel.org
  • Thuiswinkel Business Partner Reviews
Word ook business partner