15 februari 2017

Deelnemers Shopping Awards 2017 bekend

shopping awards logo De stembussen zijn geopend! Op 9 en 23 maart worden de Shopping Awards op feestelijke wijze uitgereikt aan de beste webshops van Nederland. Thuiswinkel.org is trots alle deelnemers, en in het bijzonder alle leden.

Ook dit jaar strijden de deelnemende webwinkels om de prestigieuze Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) en zijn de leden van Thuiswinkel.org goed vertegenwoordigd. De Shopping Awards zijn publieksprijzen, dus de leden van Thuiswinkel.org kunnen jouw hulp goed gebruiken. Wat is volgens jou de allerbeste webwinkel? Beoordeel jouw favoriete webwinkel!

Verschillende awards

De deelnemende webwinkels maken kans op verschillende awards: Shopping Awards XS, Shopping Awards Beste Starter, Shopping Awards XL, Shopping Excellence Awards, Shopping Award Cross-border, Shopping Award Game Changer en de E-commerc50. Bekijk hieronder welke leden van Thuiswinkel.org zijn genomineerd en breng jouw stem uit!

Deelnemende leden voor de Shopping Awards XS:

Onderstaand per categorie een overzicht van alle deelnemende Thuiswinkel.org leden. Bekijk hier alle deelnemende webshops.

Auto & Accessoires

Baby, Kind & Speelgoed

Computer, Hard- & Software

Datingsites

Doe-het-zelf & Hobby

Elektronica & Telecom

Eten & Drinken

Lingerie & Ondermode

Mode

Persoonlijke Verzorging

Sportswear

Tuin & Dieren

Wonen & Slapen

Deelnemende leden voor de Shopping Awards XL:

Onderstaand per categorie een overzicht van alle deelnemende Thuiswinkel.org leden. Bekijk hier alle deelnemende webshops.

Computer Hard- & Software

Electronica & Telecom

Eten & Drinken

Finaciële Diensten

Huis & Tuin

Mode

Persoonlijke Verzorging

Schoenen

Speelgoed & Cadeaus

Vakanties & Reistickets

Warenhuizen

Bekijk alle deelnemers hier.

Korting en gratis kaarten voor leden en business partners

Business partners van Thuiswinkel.org ontvangen één gratis kaart voor de uitreiking van de Shopping Awards XS en twee gratis kaarten voor de uitreiking van de Shopping Awards XL. Leden van Thuiswinkel.org kunnen kaarten kopen met korting. Bestel snel je kaarten voor de Shopping Awards XS en de Shopping Awards XL.