7 juni 2016

Thuiswinkel.org lanceert nieuwe huisstijl

Nieuw logo Thuiswinkel.org - verticaal

Net zoals online zich continu ontwikkelt, doet Thuiswinkel.org dat ook. Met nieuwe diensten, zoals Thuiswinkel Webinars en e-Academy, en nu ook met een vernieuwde huisstijl! De nieuwe stijl bestaat uit geometrische vormen met opgefriste kleuren en sterke lijnen. Het Thuiswinkel Waarborg-logo is iets gesimplificeerd, maar staat nog altijd voor veilig en vertrouwd online shoppen.

Herkenbaar Thuiswinkel!

Het nieuwe verenigingslogo en de andere logo’s zijn een afgeleide van het bekende Thuiswinkel Waarborg huisje, om zo eenheid te creëren binnen de vereniging en haar diensten. Business partners horen bij het netwerk van Thuiswinkel.org en mogen vanaf nu het verenigingslogo voeren.
merkenarchitectuur thuiswinkel.org

Krachtig verenigingslogo

Het verenigingslogo vormt een sterke, solide kubus, met harde lijnen en frisse kleuren. De zes punten van de kubus staan voor de pijlers waar Thuiswinkel.org zich op richt:
  1. Thuiswinkel Waarborg
  2. Onderzoek
  3. (Internationale) Belangenbehartiging
  4. Juridisch advies
  5. Netwerk(events)
  6. Educatie

Het herkenbare huisje blijft

Aangezien het Thuiswinkel Waarborg-logo bij 93% van de mensen bekend is, is dat logo gebleven zoals het is. De enige wijziging is dat het lijntje boven het dakje is weggehaald, om het logo duidelijker te maken. Leden van Thuiswinkel.org kunnen de vernieuwde logo’s downloaden via Mijn Account.

Download de vernieuwde logo's