11 maart 2015
Persbericht

Een up-to-date privacy policy op maat!

Speciaal voor leden

Credit cards met slot

De Privacy Policy Generator van Thuiswinkel.org is vernieuwd! Het digitale tijdperk verandert snel, alsook de bijhorende wetgeving. Thuiswinkel.org zorgt ervoor dat je bij blijft. Daarom bieden we je een vernieuwde generator aan die je helpt om bezoekers van je website te informeren over hoe je bedrijf klantgegevens verzamelt en gebruikt.

Wat is er veranderd in de Privacy Policy Generator?

De nieuwe generator is makkelijker en vollediger dan de oude. De nadruk ligt niet alleen op het genereren van een privacy policy voor jouw klant. De nieuwe generator biedt ook meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens en hoe je daar volgens de wetgeving als webwinkelier mee om moet gaan. Voor jouw begrip is er bijvoorbeeld een duidelijk onderscheid gemaakt tussen het verwerken van persoonsgegevens in het algemeen of speciaal voor doeleinden van direct marketing. Wij helpen je per onderwerp begrijpen waar je de klant volgens de wet nog extra informatie over gegevensverwerking moet bieden, en waar je de klant om zijn toestemming voor die verwerking moet vragen.

Over de Privacy Policy Generator

De generator informeert jou als webwinkel onder andere over regels die gelden bij het verwerken van persoonsgegevens van je bezoekers en bevat informatie over de regels voor direct marketing en het gebruik van cookies. Na het invullen van de generator ontvang je als webwinkelier een op maat gemaakte privacy policy waarmee je jouw klant precies kan uitleggen welke gegevens van hem verzameld worden en op welke manier deze worden gebruikt.

Transparantie aan de klant is erg belangrijk. Ga daarom nu snel naar de Privacy Policy Generator, vul hem in en neem de tekst over op je website!

Vul de Privacy Policy Generator nu in via Mijn Account!