Zoek binnen actueel

Hoe Kan De Conversie Verder Omhoog 800X400px

Experts van ShoppingTomorrow zien een aantal veel voorkomende obstakels waardoor CRO-programma’s hun potentie niet waarmaken, lees het in dit artikel.

Category Management In Een Digitale Winkelwereld 800X400px

Category managers zorgen voor de samenstelling en presentatie van assortiment, om samen met leveranciers de verkoop (direct of indirect) te bevorderen. . Lees hier meer over category management.

Hoe Ziet Cross Border Excelleren Eruit 800 X 400 Px

De groei van cross-border e-commerce biedt kansen aan Nederlandse webwinkeliers, maar succesvolle internationale verkoop vergt onderzoek en een strategie. Lees het onderzoek.

Digitalisering In De Praktijk 800 X 400Px

De wereld digitaliseert in versneld tempo en de meeste bedrijven realiseren zich dat ze mee moeten bewegen. Lees in dit artikel waar je moet beginnen.

Hoe Richt Je Een Goed Internationaal Retourproces In 800 X 400 Px

Consumenten uit de hele Europese Unie zijn meer online gaan kopen hierdoor liggen er kansen voor Nederlandse webwinkeliers in het buitenland. Een goede inrichting van retouren kan het verschil maken.

Digitale Transformatie Datagedreven, Door Mensen Gedragen 800 X 400 Px

Onderzoek leert dat de meeste digitale transformaties niet het succes opleveren wat ervan werd verwacht. Een groep experts van ShoppingTomorrow deed onderzoek naar de digitale transformaties.

Masterdatamanagement Profiteert Van Lean Principes En AI 800 X 400 Px

Masterdatamanagement is onmisbaar voor bedrijven die willen groeien. Aan de hand van de ‘Lean MDM Survey’ kunnen bedrijven nu zien hoe goed hun masterdatamanagement is ingericht.

Logistiek En Retouren Berzorger Amazon Pakketje 800X400

Vanavond houdt het demissionaire kabinet, een week eerder dan gepland, weer een persconferentie over de coronasituatie. Als de fysieke winkels echt gaan sluiten, gaat dit druk op de hele keten geven.

Blog Uitgestelde Levering En Door Klant Ingeschakelde Derde 800 X 400Px

Blog van Paul Martens, jurist bij Thuiswinkel.org, over uitgestelde leveringen en door de klant ingeschakelde derde.