Zoek binnen actueel

Overzichtsfoto Zaal 800

Donderdag 30 juni was de eerste editie van de Thuiswinkel Table Talk.

Wijnand En Burgemeester Wijk 800X

Tijdens de Thuiswinkel Table Talk heeft burgemeester Iris Meerts (Wijk bij Duurstede) een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Wijnand Jongen.

ShoppingTomorrow
8

Komende anderhalf jaar komen er 64 distributiecentra bij. Nieuws dat zorgt voor een tweeledig gevoel, maar waar bovenal heel veel nieuwe kansen uit voortkomen.

Fraude & Veiligheid Beveiliger Security Stop Hand 800X400

Onder de noemer No More Leaks gaan de politie en een groot aantal ondernemingen, waaronder Thuiswinkel.org, samen de strijd aan tegen misbruik van gestolen inloggegevens.

Q1 2022

De online bestedingen van Nederlandse consumenten komen in Q1 2022 uit op € 8,2 miljard, een stijging van 7% ten opzichte van lockdown-kwartaal Q1 2021.

Europa Vlag 1 800X400

In 2021 groeide de Europese e-commerce met 13% tot 718 miljard euro. Uit de B2C-omzetcijfers voor 2021 blijkt dat e-commerce blijft groeien, ondanks het opheffen van lockdowns en de mogelijkheid voor consumenten om weer fysieke winkels te bezoeken. Download het European E-commerce Report 2022.

Duurzaamheid Duurzaam Verpakken 800X400 (5)

Wil je aan de slag met duurzaamheid maar heb je geen idee waar te beginnen? De onderwerpen verpakken, retouren, bezorgen, duurzame product keuze en/of circulaire economie zijn voor iedere webwinkel relevant.

Business Partner
Tweedehands Boeken

Ruim de helft van de mensen actief in aan- en verkoop. Prijs belangrijkste drijfveer, gevolgd door tegengaan overconsumptie en verminderen van afval.

Corona (1)

In deze monitor vind je de ontwikkeling in het websiteverkeer tijdens de coronamaanden in Nederland (vanaf maart 2020). Deze monitor wordt elke maand bijgewerkt met de meest actuele cijfers.