Zoek binnen actueel

Digitale Toegankelijkheid Gehandicapte Parkeerplaats 800X400

Verhoog je omzet en verlaag je kosten met deze zes tips.

Digitale Toegankelijkheid Iemand In Rolstoel Met Laptop 800X400

De zelfscan waarmee je eenvoudig kunt onderzoeken hoe je website scoort op digitale toegankelijkheid is inmiddels uitgebreid met meer meetpunten en een uitgebreider advies op maat.

Gekleurde Balonnen

Gezien de enorme populatie met een kleurstoornis, is het van groot belang dat je daar in je webshop rekening mee houdt. Hier vind je tips.

e-Academy
Digitale Toegankelijkheid (800 X 400 Px)

Wat is digitale toegankelijkheid? Daar bedoelen we mee dat een website gebruiksvriendelijk is voor iedereen en op zo veel mogelijk apparaten.

Cybersecurity 800 X 400

Het aantal cyberaanvallen is de laatste jaren steeds toegenomen. Deze basismaatregelen voorkomen grote gevolgen van een cyberaanval.

SHT2023 1000X562 Spreker

Wehkamp vraagt sinds dit jaar 50 eurocent per geretourneerd artikel. Over de ervaringen die het bedrijf daarmee opdeed en de visie op het huidige retaillandschap vertelt COO Frans Falize ons meer tijdens Shopping Today, 12 oktober in DeFabrique in Utrecht. In vijf vragen blikken wij alvast vooruit.

Onderzoek - Man Schrijvend Achter Laptop 800 X 400

De nieuwste Thuiswinkel Markt Monitor is uit met cijfers over de Nederlandse e-commercemarkt. Benieuwd hoeveel consumenten hebben uitgegeven?

Nederland Op Kaart

Lees hier het interview met Marlene ten Ham, algemeen directeur Thuiswinkel.org, over het European E-commerce Report.

Verpakking 800 X 400

Voor 19% van de Nederlandse consumenten is te veel onnodig verpakkingsmateriaal ontvangen een reden om niet meer bij een bedrijf te bestellen. Steeds meer consumenten zoeken naar duurzame verpakkingen.