Zoek binnen actueel

SHT2023 1000X562 Spreker

Wehkamp vraagt sinds dit jaar 50 eurocent per geretourneerd artikel. Over de ervaringen die het bedrijf daarmee opdeed en de visie op het huidige retaillandschap vertelt COO Frans Falize ons meer tijdens Shopping Today, 12 oktober in DeFabrique in Utrecht. In vijf vragen blikken wij alvast vooruit.

Onderzoek - Man Schrijvend Achter Laptop 800 X 400

De nieuwste Thuiswinkel Markt Monitor is uit met cijfers over de Nederlandse e-commercemarkt. Benieuwd hoeveel consumenten hebben uitgegeven?

Nederland Op Kaart

Lees hier het interview met Marlene ten Ham, algemeen directeur Thuiswinkel.org, over het European E-commerce Report.

Verpakking 800 X 400

Voor 19% van de Nederlandse consumenten is te veel onnodig verpakkingsmateriaal ontvangen een reden om niet meer bij een bedrijf te bestellen. Steeds meer consumenten zoeken naar duurzame verpakkingen.

Onderzoek - Man Denkend Achter Laptop 800 X 400

Hoe was het in 2022 gesteld met de e-commercecijfers in Europa? Dat lees je in het European E-commerce Report. Gratis voor leden van Thuiswinkel.org

Stel Kijkt Naar Laptop

Het belang van de verduurzamingstransitie en digitaliseringstransitie (twin transition) wordt meer dan ooit onderschreven in de begroting van EZK

Circulaire Economie 800X400

In de begroting van Infrastructuur en Waterstaat voor 2024 € 82 miljoen beschikbaar gesteld voor de transitie naar een circulaire economie. Wat weten we nog meer?

Ford Afbeelding

Ford Motor Company, opgericht in 1903, heeft een rijke geschiedenis van innovatie en baanbrekende prestaties. Vandaag spreken we Marco Suurland, Head of E-commerce & Marketing Retail, die met zijn team is binnengebracht om een nieuwe verandering succesvol te maken.

ShoppingTomorrow
Podcast Luisteren 800X400

In de podcast Nieuwe Knikkers blikken Arlette Broex en Gertjan Rösken terug op 11 jaar ShoppingTomorrow-bluepapers over de toekomst van betalen. Welke voorspellingen zijn uitgekomen en welke niet?