Zoek binnen actueel

ShoppingTomorrow
AI Voor E Commerce (2)

Duurzaamheid is al tijden een belangrijk thema binnen de e-commerce. Maar kloppen je beweringen niet of zijn deze niet duidelijk onderbouwd? Dan ben je aan het greenwashen.

Ontwerp Zonder Titel (3) (3)

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. Welkoop, de grote winnaar van de Shopping Awards, mag zich dit jaar de ‘DHL Beste Webwinkel van het Jaar’ noemen.

ShoppingTomorrow
Ontwerp Zonder Titel (1) (3)

De laatste tijd hoor je steeds meer over de inzet van artificial intelligence (AI). Tijd om te kijken welke mogelijkheden AI jouw organisatie biedt om te groeien.

Tweede Kamerverkiezingen Binnenhof Den Haag Overkant 800X400

In een brief aan de Tweede Kamer reageerde minister Adriaansens van EZK deze week op de eerder ingediende plannen van de ChristenUnie (CU) .

Mum Chocolate 800X400

In dit artikel vragen we aan Gerbrand Verton, Owner YourSurprise, hoe zij tijdens de Shopping Awards de Cadeaus Award wisten te winnen. 

Shoppingawards (1)

In dit artikel vragen we aan Annemijn Hofdijk, Manager Online bij Gall & Gall, hoe zij de Drinken Award wisten te winnen. 

7. Topgeschenken

We spreken met Heleen Beukers, Manager Marketing en Category Management bij Topgeschenken, over de geschiedenis en uitdagingen van het bedrijf.

Juridisch Hamer 800 X 400

Als lid van Thuiswinkel.org krijg je nu toegang tot de juridische helpdesk van ICTRecht.

Cookies Op Bureau 800 X 400

De Europese Commissie is een initiatief gestart om samen met het bedrijfsleven tot een vrijwillige pledge te komen om het beheer van cookies en reclamekeuzes te vereenvoudigen.