Zoek binnen actueel

Duurzaamheid Groene Levering Stad

Als je een milieuvriendelijkere keuze wil maken, wat doe je dan: je producten online bestellen en thuis laten bezorgen? Of ga je naar de winkel?

Logistiek En Retouren Postnl Bezorger Levert Pakket 800X400

In de eerste helft van 2023 zei 78 procent van de bevolking van 12 jaar of ouder iets online gekocht te hebben. Dat is meer dan een jaar eerder, en vergelijkbaar met 2021.

Mediashop 800 X 400

We spreken vandaag met René Cato, CEO Mediashop Benelux BV, over de unieke waarde en over de uitdagingen van Tel Sell/ Mediashop.

Cyber Security (5)

WordPress, het populaire contentmanagementsysteem, heeft een kritieke waarschuwing uitgegeven over een ernstige kwetsbaarheid die websites kwetsbaar maakt voor overnames op afstand.

Vergrootglas en bril op boek 800 x 400

Thuiswinkel.org heeft met teleurstelling kennisgenomen van het besluit van de Consumentenbond om te stoppen met deelname aan alle tweezijdige algemene voorwaarden.

Online Category Management

Met de toegenomen beschikbaarheid van data is online category management constant in ontwikkeling. Hoe kunnen leveranciers en retailers optimaal samenwerken om de categorie te laten groeien?

Payments Laptop Met Daarnaast Hand Met Pas 800X400

De laatste stap in het bestelproces is de bestelknop. Door op deze knop te klikken plaatst de klant de bestelling. Ondanks dat dit een eenvoudige handeling is, heeft de bestelknop al heel wat teweeg gebracht.

Afbeeldingen (2)

Verzend jij pakketjes naar Spanje? Let dan goed op de regels. Vanaf 2023 gelden er nieuwe regels rond duurzaamheidseisen voor bedrijven die naar Spanje versturen.

Verpakking 800 X 400

Consumenten wel of niet laten betalen voor retouren? Een vraag die veel retailers bezighoudt.