Zoek binnen actueel

Informatiebeveiliging

Deze week komt Thuiswinkel.org met een nieuw onderwerp over cybersecurity. Er wordt gekeken naar informatiebeveiliging.

ShoppingTomorrow
Consulaat Studiereis 800 X 400

De studiereis bracht ons naar het consulaat in New York. We spraken met Maarten Boef, plaatsvervangend ambassadeur, over het ondernemen in Amerika. 

Winkelwagen met prijskaartje 800 x 400

De Consumentenbond controleert jaarlijks of er voor Black Friday prijsschommelingen zijn bij webshops. Hoe zit het ook alweer met prijswijzigingen, adviesprijzen en van/voor-prijzen?

Reclame

Consumenten kunnen klachten indienen tegen een reclame als zij het gevoel hebben dat deze niet voldoet aan de NRC. Onlangs heeft de NRC twee uitspraken gedaan.

Slotjes Bij Laptop Fraude

Cybersecurity heeft duidelijk de aandacht van het kabinet. Thuiswinkel.org is blij met de groeiende aandacht voor online veiligheid.

Circulaire Economie 800X400

Het kabinet maakt ruimte voor het ondersteunen van het mkb en vindt dat ook producenten en consumenten verantwoordelijkheid moeten nemen. Dit is in lijn met hoe Thuiswinkel.org aankijkt tegen het behalen van een volledig circulaire e-commercesector.

Herroepingsrecht 800 X 400

Het herroepingsrecht, hoe zit het ook alweer? In dit artikel nemen we je mee over hoe het herroepingsrecht nu precies in elkaar zit.

ShoppingTomorrow
Studiereis The Only Constant Is Constant Change

Snelle creatie en adoptie van nieuwe technologieën zijn aan de orde van de dag. Hoe zorg je dat je bijblijft?

Verpakkingcues 800 X 400

Uit onderzoek is gebleken dat zogenoemde verpakkings- en webshopcues het duurzaam aankoopgedrag van consumenten stimuleren. In onderstaand artikel worden de uitkomsten van dit onderzoek besproken.