Zoek binnen actueel

Stel Kijkt Naar Laptop

Het belang van de verduurzamingstransitie en digitaliseringstransitie (twin transition) wordt meer dan ooit onderschreven in de begroting van EZK

Circulaire Economie 800X400

In de begroting van Infrastructuur en Waterstaat voor 2024 € 82 miljoen beschikbaar gesteld voor de transitie naar een circulaire economie. Wat weten we nog meer?

Ford Afbeelding

Ford Motor Company, opgericht in 1903, heeft een rijke geschiedenis van innovatie en baanbrekende prestaties. Vandaag spreken we Marco Suurland, Head of E-commerce & Marketing Retail, die met zijn team is binnengebracht om een nieuwe verandering succesvol te maken.

ShoppingTomorrow
Podcast Luisteren 800X400

In de podcast Nieuwe Knikkers blikken Arlette Broex en Gertjan Rösken terug op 11 jaar ShoppingTomorrow-bluepapers over de toekomst van betalen. Welke voorspellingen zijn uitgekomen en welke niet?

Cyber Security (2)

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Europese Commissie stellen bijna 1 miljoen euro beschikbaar. Nederlandse MKB ondernemers kunnen deze financiering krijgen vanuit de Cybersecurity Innovation Fund-regeling.

Tweede Kamerverkiezingen Binnenhof Den Haag Overkant 800X400

Het is Prinsjesdag. Wat werd er gezegd over onze sector? Je leest het hier.

E Mailmarketing Laptop Met Mail Notificatie 800X400

Spotler en Thuiswinkel zijn al jaren verbonden en hebben samen mooie resultaten bereikt. Lees meer over de huidige uitdagingen, de geschiedenis en natuurlijk de toekomst van Spotler.

ShoppingTomorrow
Artificial Intelligence

In dit artikel duikt de expertgroep De Omni-Commerce architectuur van de toekomst: op naar 2030, onder leiding van Magnus en Bluebird Day, dieper in de werking van AI en e-commerce. In deze blog deelt onze ShoppingTomorrow-groep de learnings van Max Roeters, managing partner bij Brush AI.

ShoppingTomorrow
Shoppingtomorrow Bluepaper (2) 800X400

In de bluepaper vind je de resultaten en inzichten die ze op basis van een onderzoek of vraagstuk hebben opgedaan in de expertgroepsessies. Wil jij als eerste een mail ontvangen met daarin de link naar alle bluepapers? Laat dan hieronder je e-mailadres achter!