Zoek binnen actueel

Sawads 800 X 400

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. In de subcategorie Wonen, wat valt onder de categorie Home, Living & Work Powered by Pay, wist IKEA de Award te bemachtigen.

Waarschuwing

Er is een kwetsbaarheid ontdekt in een populaire Wordpress-plugin genaamd 'Essential Addons for Elementor'

ShoppingTomorrow
Website

Randy komt tijdens de Final-Sprint met de presentatie ‘Hoe shopt de consument over 5 jaar?’. Een keynotesessie die je niet mag missen.

ShoppingTomorrow
AI Voor E Commerce (2)

Duurzaamheid is al tijden een belangrijk thema binnen de e-commerce. Maar kloppen je beweringen niet of zijn deze niet duidelijk onderbouwd? Dan ben je aan het greenwashen.

Ontwerp Zonder Titel (3) (3)

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. Welkoop, de grote winnaar van de Shopping Awards, mag zich dit jaar de ‘DHL Beste Webwinkel van het Jaar’ noemen.

ShoppingTomorrow
Ontwerp Zonder Titel (1) (3)

De laatste tijd hoor je steeds meer over de inzet van artificial intelligence (AI). Tijd om te kijken welke mogelijkheden AI jouw organisatie biedt om te groeien.

Tweede Kamerverkiezingen Binnenhof Den Haag Overkant 800X400

In een brief aan de Tweede Kamer reageerde minister Adriaansens van EZK deze week op de eerder ingediende plannen van de ChristenUnie (CU) .

Mum Chocolate 800X400

In dit artikel vragen we aan Gerbrand Verton, Owner YourSurprise, hoe zij tijdens de Shopping Awards de Cadeaus Award wisten te winnen. 

Shoppingawards (1)

In dit artikel vragen we aan Annemijn Hofdijk, Manager Online bij Gall & Gall, hoe zij de Drinken Award wisten te winnen.