Zoek binnen actueel

Poppetje Op Trap

Op deze pagina helpt Thuiswinkel.org webwinkeliers verder met uitblinken in e-commerce.

Duurzaamheid Duurzame Wereld

Blog van Marlene ten Ham, directeur Thuiwinkel.org, over de belangrijkste take outs van de nieuwe EU klimaatplannen voor de NL e-commercesector en hoe wij gezamenlijk kunnen bijdragen.

Online Security BTW Postnl Brievenbus 800X400

Sinds 1 juli 2021 moet er bij bestellingen van buiten de EU invoer-btw worden betaald. Hoe deze inning plaatsvindt bij PostNL wordt in deze procedure uitgelegd.

Corona (1)

In deze monitor vind je de ontwikkeling in het websiteverkeer tijdens de coronamaanden in Nederland (vanaf maart 2020). Deze monitor wordt elke maand bijgewerkt met de meest actuele cijfers.

Online Betaling 800 X 400

Sinds maandag 19 juli is Klarna via PAY. beschikbaar in alle Eurolanden. Dit betekent dat consumenten in landen waar de euro als munteenheid wordt gebruikt, voortaan kunnen betalen met Klarna.

CO2

Vanaf 1 oktober 2021 kunnen kleine mkb-ondernemers subsidie aanvragen voor advies en ondersteuning op het gebied van verduurzaming. Lees wat dit voor voor jouw bedrijf kan betekenen.

Goed Verpakt Dowload

Met ‘Goed Verpakt: Handleiding Duurzaam Verpakken’ helpt Thuiswinkel.org webwinkels in de non-foodsectoren op weg om de beste keuze te maken.

Just Hasselaar 800 X 400

Blog van Just Hasselaar, beleidsadviseur digital transactions Thuiswinkel.org, over nieuwe Europese wetgeving rondom online adverteren.

WWV Intertoys Fietskoeriers Paazl 800X400

In 2020 ging Intertoys de samenwerking aan met Paazl en Fietskoeriers.nl om een lokale bezorgservice te bedenken en te realiseren.