Zoek binnen actueel

Logistiek En Retouren Bezorger Steekwagen Met Pakketjes 800X400

Pakketbezorgers en webwinkels hebben de afgelopen decembermaand veel meer pakjes op tijd bezorgd dan in de jaren ervoor.

ShoppingTomorrow
Customer Journey 800X400 (2)

“Het is schokkend om te zien hoe slecht het is gesteld met de beschikbaarheid en toegankelijkheid van informatie die de bouwsector nodig heeft.”

Ranzijn 800 X 400

We spreken Danique van der Hoek, Online Marketing Coördinator van Ranzijn Tuin & Dier over hun combinatie van fysiek en online en over hun korte- en lange termijndoelstellingen.

Tumble 'N Dry 800 X 400

We spreken met Lieske Dekkers, Managing Director Tumble 'N Dry, over de uitdagingen, de toekomstplannen en over duurzaamheid bij Tumble 'N Dry.

ShoppingTomorrow
Customer Journey 800X400 (1)

Marketplaces hebben anno 2023 een grote impact op het e-commercelandschap. In relatief korte tijd hebben ze een vaste plek verworven in de verkoopstrategie van heel veel bedrijven.

Cyber Security (4)

Wbni breidt uit met nieuwe sectoren, waaronder platformen. Wat moet je doen?

Verpakken Opgestapelde Dozen Met Laptop En Formulier 800X400

Het voorstel bevat regels voor minder lucht in verpakkingen, kleinere verpakkingen en herbruikbare verpakkingsontwerpen. Wat gaat dit precies betekenen voor retailers in de e-commercesector?

ShoppingTomorrow
Customer Journey 800X400

Goede customer journeys zijn kwalitatief, persoonlijk en voorspelbaar: de klant moet krijgen wat hij verwacht. Customer journeys worden game-changing als zij de verwachtingen van de klant overtreffen.

Zwembad

Dat bevestigt het Hof van Justitie van de EU in een uitspraak.