ShoppingTomorrow – Final-Sprint: ‘Hoe shopt de consument over 5 jaar?'

Categorie
Gepubliceerd op: 5 juni 2023
Bijgewerkt op: 5 juni 2023
Final Sprint - Lijstafbeelding

Op donderdag 29 juni vindt het tweede event van het programmajaar van ShoppingTomorrow plaats. Dit event is alleen toegankelijk voor de hosts, voorzitters en deelnemende experts van het programmajaar 2023. Tijdens het event, wat mede mogelijk gemaakt wordt door PiM powered by KPN, word je onder andere bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen door inspirerende keynotesprekers. Een van die keynotesprekers is Randy Streng, Research Manager GfK. Randy komt tijdens de Final-Sprint met de presentatie ‘Hoe shopt de consument over 5 jaar?’. Een keynotesessie die je niet mag missen.

Randy is een ervaren marktonderzoeker en is sinds 2013 werkzaam bij GfK. GfK is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat zich richt op het verstrekken van inzichten in consumentengedrag en markttrends. Met een passie voor het analyseren van (online) consumentengedrag, behoeften en motivaties, weet Randy elke zakelijke relatie een ‘Growth from knowledge’ te beloven.

Een interactieve presentatie over de wensen en voorkeuren van de consument

Tijdens de Final- Sprint zal Randy ons door middel van een interactieve presentatie inzichten geven in de wensen en voorkeuren van de consument. Niet alleen de huidige wensen en voorkeuren worden door Randy besproken, maar ook die van de toekomst. Een grote diversiteit aan hot topics binnen de e-commerce zullen hier door Randy in meegenomen worden. Want weet jij al wat de voorkeuren zijn van de consument als het gaat om het delen van data? En hoe ze aankijken tegen nieuwe technologieën, circulariteit en retouren? Het onderzoek, wat door GfK is uitgevoerd en tot stand is gekomen in opdracht van ShoppingTomorrow en met medewerking van verschillend expertgroepen, geeft antwoord op al deze vragen die Randy tijdens zijn presentatie uitgebreid zal bespreken.

Zien we ook jou op de Final-Sprint?

Naast de keynotesessie van Randy staat er nog een interessante keynotespreker op het programma, namelijk Bert Groen van Zo Schoon. En binnenkort maken wij snel de derde naam van ons keynoteprogramma bekend. Houd onze website dus goed in de gaten en dan zien wij jou graag donderdag 29 juni in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Meld je aan voor het volgende programmajaar

Wil jij gratis kennis delen, opdoen én netwerken met andere experts uit een bepaald vakgebied? Word ShoppingTomorrow-expert voor het programmajaar van 2024! Je gaat samen met 20-25 andere experts aan de slag met een interessant topic en levert gezamenlijk inzichten voor de e-commercebranche.


Wil je meer weten over de Final-Sprint?

BEZOEK DAN DE WEBSITE >

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp