Hoe kijkt de consument naar duurzaamheid?

Categorie
Gepubliceerd op: 13 februari 2023
Bijgewerkt op: 13 februari 2023
Geschreven door
Duurzaamheid Duurzaam Verpakken 800X400 (5)

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor veel bedrijven. In de talkshow The Green CX Talk gaat Maurits-Jan Groen in gesprek met meerdere experts uit de markt. In deze aflevering ging Ellen de Lange, Sustainability Manager bij Thuiswinkel.org, in gesprek met Maurits-Jan in gesprek over hoe de consument naar duurzaamheid kijkt en hoe webwinkels hierop in kunnen spelen. Heb jij de aflevering gemist? Kijk hem dan op ons YouTube-kanaal nog eens terug.


Please to watch this video.

SAP is dit onderzoeksjaar host van de expertgroep Duurzaamheid in B2B Commerce. Dit jaar zullen zij aan de slag gaan met de onderzoeksvraag: Hoe kan duurzaamheid een business driver zijn in de groei van B2B e-commerce? Wil je meer weten over hun onderzoek? 

lees MEER OVER de expertgroep >

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Longread: Samen de digitale transitie vormgeven

  Gepubliceerd op 10 juni 2024
  Kennisartikel

  Martine Hauwert ontving Marlene ten Ham, algemeen directeur van Thuiswinkel.org, Oscar Diele, CEO van Flinders en Rob van den Dool, Founder en CEO van Yumeko in de studio. Samen gingen zij in gesprek over de laatste ontwikkelingen in de e-commercesector.

  Podcast
 • De sleutel tot duurzame groei

  Gepubliceerd op 29 mei 2024

  Om concurrerend te blijven is het omarmen en het toepassen van de razendsnelle opkomst van Artificial Intelligence, voice-technologie en dataverzameling essentieel.

  Duurzaamheid In Het Nieuws
 • Circulair shoppen in 2030: De Toekomst van Reparatie in de Retail

  Gepubliceerd op 21 mei 2024
  Kennisartikel

  In 2030 moet Nederland 50% minder primaire abiotische grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. In 2050 streeft Nederland naar een volledig circulaire economie.

  Duurzaamheid (1)
 • Vijf redenen waarom een duurzaamheidsstrategie onmisbaar is

  Gepubliceerd op 13 mei 2024
  Kennisartikel

  Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen e-commerce. Ondanks de brede toepasbaarheid van het onderwerp duurzaamheid is het vaak lastig om er grip op te krijgen én te houden. Waar begin je, wat zijn thema's die kansrijk zijn voor jouw organisatie, waar sta je nu, en hoe doe je het goed? Een duurzaamheidsstrategie helpt je organisatie om hier inzicht in te krijgen en een route voor de toekomst uit te stippelen.

  Duurzaamheid 800 X 400 (1)