10 december 2018

WWV: Die AVG - hoe staat het daarmee?

logo WWV

De AVG is in mei in werking getreden, we zijn nu driekwart jaar verder, een mooi moment om de balans op te maken. Op de Webwinkel Vakdagen legt Vincent uit wat de aandachtspunten zijn op het gebied van privacy binnen e-commerce. Wat doen we goed? Wat moeten we verbeteren? Heeft de AP al opgetreden? En waarom is privacy nog steeds een hot topic?

Als een van de juristen bij Thuiswinkel.org heeft Vincent afgelopen jaar honderden vragen over de AVG binnengekregen en beantwoord. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan de Thuiswinkel Privacytool en verschillende artikelen en blogs over dit onderwerp geschreven. Hij weet dus als geen ander wat er speelt en wat de grootste struikelblokken zijn op het gebied van privacy en de AVG.

Vincent noemt tijdens zijn presentatie de grootste struikelblokken voor webshops en geeft je quick wins waarmee je direct aan de slag kunt. Klanten zijn zich steeds bewuster van hun privacy, dus voldoen aan de wet- en regelgeving kun je inzetten als echte USP. Zo heb jij een streepje voor op je concurrenten. Werk jij in de e-commerce en heb je op wat voor manier dan ook iets te maken met privacy, marketing en/of klantgegevens? Dan mag je deze presentatie niet missen.

Meld je gratis aan

Ziet Vincent jou tijdens de Webwinkel Vakdagen? Meld je snel aan.

Meld je aan voor de Webwinkel Vakdagen