31 oktober 2018

WWV: De kansen van b2b in de online wereld

Sfeerfoto van een presentatie tijdens de Webwinkel Vakdagen 2018

Hoe ziet de zakelijke markt er op dit moment uit en welke kansen liggen er nog bij online b2b-verkoop? Welke stappen moet je ondernemen om succesvoller te worden? En hoe helpt Thuiswinkel.org jou in deze digitale transformatie? Nancy Joseph, relatiemanager bij Thuiswinkel.org, vertelt je er alles over tijdens de Webwinkel Vakdagen op 24 januari.

“De b2b-e-commercewereld mag niet ontbreken op de Webwinkel Vakdagen. Ook in de zakelijke markt is de impact van e-commerce enorm! In bijvoorbeeld de Verenigde Staten oriënteert 74% van de inkopers zich via internet”, vertelt Nancy. De traditionele zakelijke koper laat zich inmiddels dus ook online informeren. Hoe ga je ervoor zorgen dat jouw b2b-onderneming digital proof is? Welke kansen liggen er voor jou op de zakelijke markt? Nancy Joseph van Thuiswinkel.org neemt je mee in de toekomst van b2b en vertelt over de kansen in de b2b markt.

Als relatiemanager spreekt Nancy vele zakelijke leden van Thuiswinkel.org, dus ze is als geen ander op de hoogte van de trends. “Ik help b2b-webshops graag om zich verder te ontwikkelen in de digitale wereld. Er zijn nog zoveel kansen te grijpen, ook voor b2c-shops die zich willen gaan richten op de zakelijke kopers. Graag neem ik de bezoekers van de Webwinkel Vakdagen mee in de digitale transformatie van de b2b-wereld”, zegt Nancy.

Meld je gratis aan

Ziet Nancy jou tijdens de Webwinkel Vakdagen? Meld je dan snel aan.

Meld je aan voor de Webwinkel Vakdagen