5 september 2018

Wat worden de belangrijkste e-commercemarketingtrends van 2019?

Wordcloud met internet marketing

Wat worden de belangrijkste marketingtrends binnen e-commerce in 2019? Gaan artificial intelligence en virtual reality volgend jaar al een grote rol spelen? Zet de opkomst van marktplaatsen onverminderd door? En in welke mate gaat voice zich mengen in de marketingmix? Op deze en nog veel meer prangende (online-marketing)vragen geven we jou straks antwoord via het E-commerce Marketing Trendrapport.

Thuiswinkel.org en Spotler werken samen aan een grootschalig onderzoek onder Nederlandse webwinkels en andere e-commerce-gerelateerde bedrijven. Aan de hand van een nauwkeurig opgestelde vragenlijst willen we meer inzicht krijgen in wat er komend jaar gaat spelen binnen e-commercemarketing. De resultaten van het onderzoek worden in januari 2019 tijdens de Webwinkel Vakdagen gepresenteerd.

Doe mee met het E-commerce Marketing Trendrapport 2018

Om dit onderzoek te laten slagen hebben we jouw hulp natuurlijk hard nodig. Ga dus via bovenstaande button naar het onderzoek en geef aan van welke marketingaspecten je verwacht dat ze volgend jaar van belang zullen zijn binnen jouw bedrijf. Je antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt. Als dank voor je deelname ontvang je het volledige onderzoek (zodra het is gepubliceerd) gratis in je mailbox.

Meer informatie?

Richard van Welie in bos Heb je nog vragen over dit onderzoek? Neem dan contact op met Richard van Welie, contentmarketeer bij Thuiswinkel.org ().