20 juni 2018

Even voorstellen: nieuwe business partner Vergelijk Sim Only

Business partner aan het woord

Logo SimOnly met een vergrootglas. Logo thuiswinkel business partner met kubus

Wij stellen graag onze nieuwe business partner Vergelijk Sim Only aan je voor. Vergelijk Sim Only is een van de grootste ‘sim only’-prijsvergelijkers van Nederland en is opgericht door Ruud Kok. We spraken met hem over zijn bedrijf en de toegevoegde waarde van Thuiswinkel.org.

Wie is Vergelijk Sim Only?

Vergelijk Sim Only is een van de grootste ‘sim only’-prijsvergelijkers van Nederland. Toen we elf jaar geleden begonnen, waren we een van de allereerste prijsvergelijkers voor ‘sim only’-abonnementen en inmiddels hebben we natuurlijk de nodige ervaring opgedaan. Zo hoeven we tegenwoordig de prijzen niet meer met de hand over te nemen, maar krijgen we ze aangeleverd door alle providers. Uiteraard wordt alles wel door ons gecontroleerd, zodat we de kwaliteit kunnen leveren die je van een vergelijker mag verwachten.”

“Sinds de start van onze vergelijker in 2007 hebben we het tot onze missie gemaakt om consumenten te helpen bij het besparen op onnodige kosten, zodat we zorgeloos met elkaar in contact kunnen blijven. Dat proberen we invulling te geven door niet alleen de goedkoopste aanbiedingen met elkaar te vergelijken, maar ook door bespaartips te verzamelen en allerlei onderzoeken uit te voeren.”

Waarom zijn jullie business partner geworden van Thuiswinkel.org?

“Als 100% online speler is het van groot belang dat de consumenten vertrouwen in jou heeft, aangezien jij online zijn zaken regelt. Daarom vinden wij het aan de ene kant belangrijk dat een organisatie als Thuiswinkel.org zich hiervoor kan blijven inzetten. Aan de andere kant geldt natuurlijk ook dat wij als prijsvergelijker onze betrouwbaarheid graag willen onderstrepen door een samenwerking met Thuiswinkel.org aan te gaan. Daarnaast zien wij de netwerkmogelijkheden die binnen Thuiswinkel.org worden geboden als mogelijkheid om meer kennis op te doen en mogelijke partners te ontmoeten om op termijn verder te groeien.”

Wat is op dit moment jullie grootste uitdaging?

“Anno 2018 zijn er verscheidene uitdagingen waar een online speler zich een weg door moet banen. Zo hebben we tegenwoordig natuurlijk te maken met de nieuwe privacywet AVG, die sommige marketingkanalen minder toegankelijk maken en ook de nodige druk op onze ontwikkelingsafdeling leggen om volledig aan de wet te kunnen voldoen. Daarnaast geldt dat Google natuurlijk altijd een belangrijke bron van verkeer voor ons is geweest, maar dat je nu duidelijk merkt dat grotere merken meer en meer prominentie krijgen. Dit maakt het voor relatief kleinere spelers zoals wij een stukje uitdagender.”

Hoe laten jullie je inspireren?

“Een kop koffie, of liever nog een biertje, is een goede gelegenheid om met collega-ondernemers te sparren over allerhande zaken. Soms superrelevant, soms uit een compleet andere markt, maar al die kennisuitwisseling inspireert vaak om paden op te gaan die anders onbekend terrein zouden zijn gebleven.”

“Zelf ga ik dan ook regelmatig naar (internationale) conferenties. Vroeger betrof dit primair SEO-gerelateerde onderwerpen, maar de laatste tijd zet ik meer in op conversie en een bredere mix van online marketing.”

Word ook business partner van Thuiswinkel.org!

Business partners van Thuiswinkel.org zijn dé bedrijven die samen met ons werken aan een sterke en gezonde e-commerce branche. Als business partner profiteer je van vele voordelen:
  • Vertrouwen van klanten
  • Exclusieve toegang tot netwerkbijeenkomsten van Thuiswinkel.org
  • E-commerce onderzoeken en rapporten
  • Exposure op de website van Thuiswinkel.org
  • Thuiswinkel Business Partner Reviews
Word ook business partner