13 maart 2018

Reken af met betalen!

Save the date: Digital Transactions 2018

Reken af met betalen. Bitcoins, ID, veiligheidsslotje

Betalen moet anders, en niet alleen omdat het beter, sneller en gemakkelijker kan. PSD2 gaat het (inter)nationale betaallandschap namelijk drastisch veranderen, onder andere door de betaalwereld open te breken voor nieuwe spelers en nieuwe innovaties. Wil jij op de hoogte zijn van alle relevante trends en ontwikkelingen op het gebied van betalen? Kom op 24 mei 2018 naar Digital Transactions!

De veranderende betalingswereld

Waar PSD2 innovatie moet stimuleren, zorgt de Europese wet echter voor extra veiligheidseisen. Hierdoor ontstaat er een groot spanningsveld tussen gemak en veiligheid. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat online betalen zowel gemakkelijk als veilig verloopt? Kunnen een vernieuwde focus op check-in en/of bepaalde identiteitsoplossingen hier een rol in spelen? Gaan we nu dan eindelijk met identiteiten betalen, in een wereld waarbij crypto en tokens een grote rol gaan spelen?

Op het congres Digital Transactions 2018 hoor je de antwoorden op deze en nog veel meer gerelateerde vragen. Daarmee is dit hét event voor retailers die zich zo goed mogelijk willen voorbereiden op de veranderende betalingswereld. Houd de website in de gaten voor het programma.

Digital Transactions maakt jou wegwijs

Digital Transactions 2018 is erop gericht om jou als retailer, betaalspeler, beleidsmaker, bank of andere geïnteresseerde wegwijs te maken in de complexe, allesomvattende, maar leuke wereld van digitale transacties en de mogelijkheden die zij bieden.

Korting voor leden en business partners

Leden van Thuiswinkel.org kunnen met korting Digital Transactions bezoeken! Reserveer je ticket hier, kies in het menu direct voor ‘Kortingstarief' en ontvang €100,- korting op je entree. Business partners (pakket 1) hebben recht op 1 gratis toegangskaart, deze kun je .