7 maart 2018

Ruim 280 deelnemers aan de Geen Gedoe Garantie

twee poppetjes met kladblok en vergrootglas

Afgelopen januari lanceerden Thuiswinkel.org en de Consumentenbond de Geen Gedoe Garantie. Inmiddels hebben ruim 280 bedrijven zich aangemeld bij de campagne. Webwinkels en fysieke winkels zeggen met de garantie dat ze zich aan de wettelijke garantieregels houden, daarover duidelijk communiceren en consumenten zonder gedoe helpen.

Onder de aanmelders zijn veel leden van Thuiswinkel.org. Ank van Heeringen, jurist bij Thuiswinkel.org: “Terecht dat al zoveel leden zich hebben aangesloten bij dit goede initiatief. De branche laat hiermee zien dat consumentenvragen serieus genomen worden en dat consumenten krijgen waar ze recht op hebben. Het is een goede manier om je te onderscheiden van je concurrenten.”

#GeenGedoe 

Consumenten kunnen bedrijven ook aansporen mee te doen door ze op social media te taggen met de hashtag #GeenGedoe. De facebook-pagina van de Consumentenbond wordt veelvuldig gebruikt om ervaringen te delen en meer bedrijven op te roepen om deel te nemen. Bekijk de complete lijst van deelnemers.