17 januari 2018

Last call: Meld je aan voor de Nieuwjaarsreceptie 2018

NJR speech

Wil jij het nieuwe jaar bewust goed beginnen? Kom dan op 24 januari naar onze Nieuwjaarsreceptie in Media Plaza in Utrecht. Tony’s Chocolonely trapt 2018 af met duurzame inspiratie. En we hebben nog een groene verrassing voor je! Combineer de Nieuwjaarsreceptie met een bezoekje aan de Webwinkel Vakdagen en je bent in één dag met de hele e-commercebranche bijgepraat. Zien we je daar?

Paul Nijhof opent de Nieuwjaarsreceptie. Hij is precies een jaar gelezen gekozen als nieuwe voorzitter van Thuiswinkel.org. Toen we hem in 2017 aan je voorstelde, gaf hij al aan dat duurzaamheid een belangrijk thema voor de online sector is en dat we als branche onze verantwoordelijkheid moeten nemen. Paul Nijhof blikt tijdens zijn nieuwjaarstoespraak kort terug, maar kijkt vooral vooruit. Welke stappen gaat Thuiswinkel.org komend jaar nemen? 

Vervolgens geeft Ynzo van Zanten (Tony’s Chocolonely) inspiratie op het gebied van duurzaamheid. Duurzaamheid, in welke vorm of definitie dan ook, kan en zal niet langer een apart onderdeel van organisaties en ondernemerschap zijn. Ynzo van Zanten, auteur, docent, spreker en Chief Evangelist bij het populaire chocolademerk Tony’s Chocolonely: “Duurzaamheid is één papiertje meer oprapen dan je in je leven op de grond gooit.” Met de huidige snelle ontwikkelingen levert groen zaken doen al op steeds kortere termijn veel toegevoegde waarde op.

Netwerken met e-commercevakgenoten

Na het programma is het tijd om onder het genot van een hapje en een glas bubbels samen met 500 e-commercevakgenoten te proosten op een succesvol nieuw en verantwoord e-commercejaar. De Nieuwjaarsreceptie is exclusief voor leden, business partners, stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org.

Meld je aan voor de nieuwjaarsreceptie

Wil jij er 24 januari bij zijn? Schrijf je nu gratis in. 

Meld je gratis aan!