19 december 2017

De eerste stappen van 2018 zet je tijdens de Webwinkel Vakdagen

Afbeelding van voetstappen Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent weer volop plannen maken voor een succesvol jaar. Je begint 2018 natuurlijk op de Webwinkel Vakdagen op 24 en 25 januari. Tijdens dit grootse e-commerce-event helpen wij je als Thuiswinkel.org de eerste stappen zetten in 2018. Misschien wil jij wel stappen zetten op het gebied van privacy, wil je stappen maken als het gaat om klanttevredenheid of wil je de zakelijke markt in stappen? Na deze twee dagen met een bomvol programma kan 2018 voor jou al bijna niet meer stuk. 

Wij helpen je stappen zetten

Tijdens de WWV staan wij als Thuiswinkel.org voor jou klaar. Wij helpen je graag net dat stapje verder in 2018. Wil je bijvoorbeeld weten wat nou écht de meerwaarde is van het Thuiswinkel Waarborg? Kunnen we je blij maken met meer informatie over e-Academy? Of wil je weten wat je als business partner voor ons kunt betekenen? Met al jouw vragen kun je bij onze stand (standnummer 14) terecht. Wij helpen jou graag verder!

Een stap dichter bij de toekomst

De expertgroepen van ShoppingTomorrow hebben zich in 2017 beziggehouden met hun onderzoeken. Tijdens de WWV presenteren de expertgroepen hun eindresultaat in de vorm van een presentatie en/of een bluepaper. Deze bluepapers worden wederom allemaal gebundeld in een handzaam boek, dat ook tijdens dit evenement wordt gepubliceerd. De expertgroepen blikken in hun onderzoeken vooruit op de toekomst en praten je helemaal bij over de nieuwste trends op het gebied van Delivery & Service, Omnichannel Organization, B2B Digital Commerce en nog veel meer. Op onze stand vertelt onze ShoppingTomorrow-expert er graag meer over. 

Nét dat stapje extra

Naast onze stand valt er nog veel meer te ontdekken tijdens de WWV! Zo zijn er heel veel presentaties van grote namen uit de e-commercebranche. Topbedrijven zoals bol.com, Coolblue en Marktplaats verzorgen inspirerende sessies voor jou. Met de take-aways die je opdoet tijdens de presentaties, kun jij in 2018 nét dat extra stapje zetten voor jouw klanten. 

Welke stappen zet jij in 2018? 

Na afloop van de eerste dag van de Webwinkel Vakdagen, 24 januari, organiseren we in Media Plaza (boven de Jaarbeurs) de Nieuwjaarsreceptie 2018. Samen met ruim 600 andere e-commercespecialisten kun jij daar proosten op het nieuwe jaar. Bespreek met vakgenoten welke stappen jij gaat zetten in het nieuwe jaar en deel je kennis. Natuurlijk is er voor jou ook meer dan genoeg kennis om op te halen. Zo is er tijdens de receptie een inspirerende keynote en kun je de dag afsluiten met een spetterende netwerkborrel.

Meld je aan voor de Webwinkel Vakdagen! 

Voor de twaalfde keer vindt in 2018 het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres.  

Meld je gratis aan!