6 december 2017

Kijkje in de keuken: Relatiemanager Nancy Joseph

nancyfoto Nancy Joseph heeft een nieuwe rol op haar afdeling relatiemanagement bij Thuiswinkel.org. Waar zij vroeger actief was voor het Thuiswinkel Waarborg, focust zij zich nu op onze b2b-leden en het bijbehorende Thuiswinkel Zakelijk-logo. Tijd om nader kennis te maken met Nancy. Wie is zij en wat doet ze als relatiemanager?

Wie is Nancy Joseph van b2b?

Veel mensen zouden deze vraag in tweeën delen: wie is Nancy thuis en wie is Nancy op het werk? Maar bij Nancy is deze vraag in een keer te beantwoorden. Zij is altijd en overal een sociaal, enthousiast, leergierig en oprecht geïnteresseerd persoon. Laten dit nou de perfecte eigenschappen zijn voor een functie binnen Thuiswinkel.org als b2b-relatiemanager. 
‘’Ik voel me als een vis in het water” – Nancy Joseph 

Wat houdt deze diverse baan in? 

Wat de functie relatiemanager inhoudt, is kort gezegd het binnenhalen van nieuwe zakelijke leden. Maar naast het verwelkomen van nieuwe leden, is het nauw contact onderhouden met bestaande leden minstens zo belangrijk. Thuiswinkel.org Zakelijk moet op de kaart gezet worden en Nancy maakt zich hard om dit te realiseren.

Zo is ze vaak onderweg naar huidige, maar ook potentiële leden. Die gesprekken zijn heel divers. Ze bezoekt organisaties die net online beginnen, maar ook leden die al wat langer meedraaien. Nancy vindt het leuk om met bedrijven mee te denken, en probeert leden graag met haar netwerk verder te helpen. Bijvoorbeeld door bedrijven aan elkaar te koppelen en zo te laten zien wat Thuiswinkel.org naast het zakelijke keurmerk te bieden heeft. 

Terug op kantoor verwerkt ze alle informatie die ze heeft gekregen en start ze direct met het leggen van linkjes tussen personen. Geen dag is hetzelfde bij Nancy, en dat maakt het werk juist zo leuk. Van meetings buiten de deur, overleggen met collega’s, telefoontjes van leden, tot het hosten van de maandelijkse Thuiswinkel Webinar en het bezoeken van meetings van expertgroepen van ShoppingTomorrow. 

Waar wordt ze gelukkig van buiten werk?

Nancy houdt ervan om onder de mensen te zijn. Nancy is een echt familiemens. Ze onderneemt graag dingen met haar man, twee dochters en vriendinnen. 

Meer informatie?

Wil jij meer te weten komen over de mensen achter Thuiswinkel.org? Lees hier het kijkje in de keuken van onze Jurist Romviel.