5 december 2017

Ynzo van Zanten: “Duurzaamheid is een enorme kans”

Ynzo van Zanten

Raak geïnspireerd door Ynzo van Zanten, Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely, tijdens de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie op 24 januari 2018. In zijn presentatie geeft hij zijn visie op duurzaam ondernemen. Duurzaamheid is volgens hem niet alleen een uitdaging, maar ook een enorme kans – zeker voor ondernemers.

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Thuiswinkel.org blikken we vooruit op de duurzame toekomst. Welke stappen gaat Thuiswinkel.org zetten, maar nog belangrijker: welke (duurzame) stappen zet jij in 2018?

Ynzo van Zanten op de nieuwjaarsreceptie

Duurzaamheid, in welke vorm of definitie dan ook, zal en kan niet langer een apart onderdeel van organisaties en ondernemerschap zijn. Ynzo van Zanten, auteur, docent, spreker en Chief Evangelist bij het populaire chocolademerk Tony’s Chocolonely: “Duurzaamheid is één papiertje meer oprapen dan je in je leven op de grond gooit.” Met de huidige snelle ontwikkelingen levert groen zaken doen al op steeds kortere termijn veel toegevoegde waarde op. 

Ynzo is al sinds het allereerste begin betrokken bij Tony’s Chocolonely: een reep met een verhaal. Inmiddels is hij Choco-evangelist van het bedrijf en verspreidt hij het verhaal van de chocolademakers met een missie. Daarnaast is Ynzo initiatiefnemer van Green Inc. en was Ynzo verantwoordelijk voor de lancering van het succesvolle merk 'innocent drinks' op het Europese continent. Hij adviseert en motiveert organisaties op het gebied van communicatie en verantwoord ondernemen. Ook houdt hij zich graag veel bezig met wat de kern van strategische marketing nou is, of in ieder geval zou moeten zijn. Met zijn ervaring coacht hij ook veel op (marketing-)communicatie en betekenisvolle marketing zonder poespas.

Wil jij erbij zijn?

Wil jij op 24 januari 2018 bij de nieuwjaarsreceptie zijn en geïnspireerd raken door Ynzo? Meld je dan snel aan! De receptie is gratis en exclusief te bezoeken voor leden, business partners, stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org
Reserveer nu je gratis ticket hier