Leer alles over logistiek met e-Academy

Gepubliceerd op: 2 augustus 2022
Bijgewerkt op: 8 augustus 2022
Geschreven door
Distributiecentra 800 X 400
e-Academy

De supply chain is een belangrijke concurrentie factor voor e-commerce-organisaties en een voorwaarde voor groei. Wij ontwikkelen daarom e-learnings waarmee je je verdiept in de belangrijke logistieke processen. Van inkoop en warehousing tot en met retouren en bezorging. Zo leer je welke keuzes er te maken zijn rondom partnerships, data, IT en duurzaamheid.

Onze logistieke e-learnings

We hebben op dit moment vier logistieke e-learnings. Deze zijn ook zeker interessant voor e-commerceprofessionals die een raakvlak hebben met logistiek. Dit zijn onze e-learnings:

Verpakken
Er liggen nog volop kansen in het efficiënter en duurzamer inrichten van het verpakkingsproces. Maar hoe benut je die kansen? Dat leer je in deze e-learning.

Warehousing
Welke stappen kun je zetten om je magazijn te stroomlijnen en zo de beloftes naar je klant waar te maken? Wij geven je de handvatten om je eigen e-commerce magazijn succesvol te runnen met onze e-learning.

Retouren
Een goed ingerichte customer journey van retouren zorgt voor een positieve ervaring van jouw klanten. Dit vergroot de kans dat klanten terugkeren en een herhaalaankoop doen. Maar hoe pak je die kansen? In deze e-learning krijg je handvatten om kansen te signaleren en te benutten om zo meer waarde te halen uit je retouren.

Internationale logistiek voor e-commerce
Je gaat cross-border verkopen. Hoe richt je nu je logistieke processen in? En met welke wetgeving krijg je te maken? Bekijk het in onze e-learning.

Dit jaar volgen nog meer logistieke e-learnings, namelijk Intro in e-Supply Chain Management, Duurzame Bezorging, Leveringsmodellen en Forecasting in e-Logistiek.

Interactief leren

Onze e-learnings bevatten vele werkvormen: van interactieve teksten en visuals, tot werkvormen als quizzen en sorteeropdrachten. Vaak toegepast op een fictieve case en praktijkvoorbeelden. Deze afwisseling van tekstuele uitleg, interacties en uitleg van experts in korte video’s, maakt het een afwisselend en boeiend geheel. Deze interactieve vorm zorgt ervoor dat je goed kan leren. Gemiddeld geven onze gebruikers de e-learnings een waardering van 8,6!

Aan de slag

Wil je het leerplatform bekijken? Dat kan. Maak gemakkelijk (en gratis) een account aan op mijn.e-academy.org. Leden van Thuiswinkel hebben gratis toegang tot het volledige aanbod van e-Academy.

Onderwerpen

Deel dit kennisartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • De sleutel tot duurzame groei

  Gepubliceerd op 29 mei 2024

  Om concurrerend te blijven is het omarmen en het toepassen van de razendsnelle opkomst van Artificial Intelligence, voice-technologie en dataverzameling essentieel.

  Duurzaamheid In Het Nieuws
 • Circulair shoppen in 2030: De Toekomst van Reparatie in de Retail

  Gepubliceerd op 21 mei 2024
  Kennisartikel

  In 2030 moet Nederland 50% minder primaire abiotische grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. In 2050 streeft Nederland naar een volledig circulaire economie.

  Duurzaamheid (1)
 • Nieuwe business partner: Troostwijk Auctions

  Gepubliceerd op 14 mei 2024

  Vandaag spreken we met Alfred Blom, Accountmanager, over het bedrijf en over hoe zij de leden van Thuiswinkel.org verder kunnen helpen.

  Troostwijk
 • Vijf redenen waarom een duurzaamheidsstrategie onmisbaar is

  Gepubliceerd op 13 mei 2024
  Kennisartikel

  Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen e-commerce. Ondanks de brede toepasbaarheid van het onderwerp duurzaamheid is het vaak lastig om er grip op te krijgen én te houden. Waar begin je, wat zijn thema's die kansrijk zijn voor jouw organisatie, waar sta je nu, en hoe doe je het goed? Een duurzaamheidsstrategie helpt je organisatie om hier inzicht in te krijgen en een route voor de toekomst uit te stippelen.

  Duurzaamheid 800 X 400 (1)