Bluepaper - Beter personaliseren in e-commerce

Gepubliceerd op: 11 oktober 2023
Bijgewerkt op: 13 oktober 2023
Beter Personaliseren In E Commerce

Voor iedere marketeer die aan de slag wil met personalisatie is deze bluepaper een goudmijn. Maar liefst dertig experts van de expertgroep ‘Beter personaliseren in e-commerce’ met SPARQUE, Spotler en Netprofiler als voorzitters hebben al hun praktische vaardigheden gebundeld en zes fantastische personalisatie-experimenten opgeleverd.

In hun eigen bedrijven met hun eigen mensen en tooling. Ze gebruikten een overzichtelijke vragenlijst als stappenplan. Na afloop van de experimenten keken de experts kritisch achterom. Wat ging goed en wat kan beter? Al die kennis ligt nu binnen handbereik in deze bluepaper.

Takeaways uit deze bluepaper

  1. Wil je met je personalisatie-experiment aansluiten op de verwachtingen van consumenten? Denk aan het personaliseren van (onderdelen van) je website, je online ads of je emailcampagnes. En neem de negentien lessons learned door die dertig experts van 29 verschillende bedrijven voor je hebben opgesomd.
  2. Organisaties als Prénatal, Youfone of fonQ zijn de uitdaging aangegaan en hebben een personalisatie-experiment opgezet en uitgevoerd. Leer van hun successen en valkuilen.
  3. Wil je een personalisatie-experiment uitvoeren? Beantwoord dertien vragen en gebruik deze vragenlijst als stappenplan. Leer uit deze bluepaper welke ervaringen de experts met deze werkwijze hebben gehad.

Downloads

  • ShoppingTomorrow Bluepaper - Beter personaliseren in e-commerce

    Geschreven door een expertgroep o.l.v. SPARQUE, Spotler Nederland en Netprofiler.

Onderwerpen

Deel deze download

Recente artikelen over dit onderwerp