ShoppingTomorrow - Final Sprint: Picnic Innovation - Enabling Everyone to Pursue their Dreams

Categorie
Gepubliceerd op: 22 juni 2023
Bijgewerkt op: 22 juni 2023
Geschreven door
Daniel Gebler 800 X400 (1)

Op donderdag 29 juni vindt het tweede event van het programmajaar van ShoppingTomorrow plaats. Dit event is alleen toegankelijk voor de hosts, voorzitters en deelnemende experts van het programmajaar 2023. Tijdens het event, wat mede mogelijk gemaakt wordt door PiM powered by KPN, word je onder andere bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen door inspirerende keynotesprekers. Een van die keynotesprekers is Daniel Gebler, CTO of Picnic. Daniel komt tijdens de Final-Sprint met de presentatie ‘Picnic Innovation - Enabling Everyone to Pursue their Dreams’. De presentatie van Daniel zal in het Engels worden gegeven.

Daniel Gebler is CTO van Picnic, 's werelds snelst groeiende online supermarkt die boodschappen doen eenvoudig, leuk en betaalbaar maakt voor iedereen. Voorheen was hij Director R&D bij Fredhopper, verantwoordelijk voor de product- en technologieroadmap, en leidde hij engineeringteams in Amsterdam en Sofia. Daniel heeft een PhD in Computerwetenschappen en een MBA. Hij heeft papers gepubliceerd, tijdschriften bewerkt en internationale workshops over softwarecorrectheid voorgezeten.

Een voortdurend proces dat je organisatie in beweging houdt

Stel je eens voor: je bevindt je in een dynamische wereld vol bedrijfsmodelinnovatie. Het is geen eenmalig project dat de boel op zijn kop zet, nee, het is een voortdurend proces dat je organisatie in beweging houdt. We gaan voor een constante stroom van vernieuwing, waarbij we elke keer weer waarde toevoegen aan ons product. En om dit te bereiken, hebben we een aantal belangrijke ingrediënten nodig. Deze ingrediënten gaat Daniel uitgebreid bespreken tijdens de Final Sprint, iets wat je niet wil missen!

Zien we ook jou op de Final-Sprint?

Naast de keynotesessie van Daniel staan er nog meer interessante keynotesprekers op het programma, namelijk Randy Streng van het GfK,  Gerben van der Lugt van Signify en Bert Groen van ZO Schoon. Laat je inspireren en lees waar de andere keynotesessies over zullen gaan. Dan zien wij jou graag donderdag 29 juni in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Meld je aan voor het volgende programmajaar

Wil jij gratis kennis delen, opdoen én netwerken met andere experts uit een bepaald vakgebied? Word ShoppingTomorrow-expert voor het programmajaar van 2024! Je gaat samen met 20-25 andere experts aan de slag met een interessant topic en levert gezamenlijk inzichten voor de e-commercebranche.

MELD JE AAN

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp