Joost Romeijn stopt als bestuurslid van Thuiswinkel.org

Categorie
Gepubliceerd op: 17 januari 2024
Bijgewerkt op: 17 januari 2024
Geschreven door
Joost 800 X 400

Na 18 jaar betrokken te zijn geweest bij Thuiswinkel.org is Joost Romeijn op 17 januari 2024 afgetreden als bestuurslid tijdens de Algemene Ledenvergadering. “Namens Thuiswinkel.org bedank ik Joost Romeijn hartelijk voor zijn inzet al die jaren”, zegt Marlene ten Ham, algemeen directeur van de belangenvereniging. Romeijn, oprichter van Sunweb, heeft een significante rol gespeeld in de ontwikkeling en groei van Thuiswinkel.org.

Sinds 2013 was Romeijn ook vicevoorzitter van het bestuur van Thuiswinkel.org. In al die jaren heeft hij meerdere bestuurders en voorzitters zien komen en gaan. “We kijken terug op een prettige samenwerking met Joost. Met zijn kennis en kritische vragen heeft hij de club naar een hoger niveau getild”, aldus Nijhof. “Bij Thuiswinkel.org heeft hij zich ingezet voor de belangen van webwinkels, waarbij hij voortdurend streefde naar innovatie en verbetering van de online winkelervaring. Zijn inzet voor digitale transformatie en klantgerichtheid heeft de organisatie geholpen om zich aan te passen aan het snel veranderende e-commercelandschap. We bedanken Joost voor zijn toewijding en visie.”

Joost Romeijn startte Sunweb Group (1991) vanuit zijn studentenkamer. Sunweb was een van de eerste reisorganisaties die de volledige customer journey realtime op internet beschikbaar stelde aan klanten. Wat nu een must is voor elke online retailer, was toen vooruitstrevend en de basis voor een enorme groei.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp