Ga met Teleperformance mee op studiereis naar Suriname

Gepubliceerd op: 13 april 2023
Bijgewerkt op: 13 april 2023
Geschreven door
Thuiswinkel.Org 800 X 400 1
Business Partner

Onze business partner Teleperformance organiseert van 8 t/m 12 mei 2023 opnieuw een studiereis naar Suriname om jou kennis te laten maken met de voordelen van offshoring in dit land. Meer weten over de mogelijkheden van outsourcing van klantcontact én backoffice activiteiten vanuit Suriname? Lees dan verder en schrijf je in!


Over Teleperformance

Onze business partner verbindt al meer dan 40 jaar klanten met ‘s werelds meest succesvolle bedrijven. De services van Teleperformance combineren menselijk contact en geavanceerde technologie om buitengewone klantervaringen te leveren. Hoewel technologie nieuwe en flexibele manieren van werken creëert, blijven de interactie-experts van het bedrijf toegewijd aan het creëren van unieke contact momenten door empathie, communicatievaardigheden en een drive om het mogelijk te maken.


Over de studiereis

Het is voor elke organisatie van cruciaal belang om manieren te ontdekken om kosten te besparen zonder de kwaliteit van de dienstverlening in gevaar te brengen. Een populaire optie hiervoor is het outsourcen van klantcontact en backoffice activiteiten naar het buitenland. De toenemende populariteit van deze optie is te wijten aan de huidige arbeidsmarktproblematiek en economische uitdagingen in Nederland. Een aantrekkelijke bestemming voor offshoring is Suriname. Suriname is aantrekkelijk vanwege de hoogopgeleide bevolking die goed Engels spreekt en bekend is met de Nederlandse cultuur en werkwijze.

Teleperformance organiseert van 8 t/m 12 mei 2023 opnieuw een studiereis naar Suriname om jou kennis te laten maken met de voordelen van offshoring in dit land. Tijdens deze reis krijg je een diepgaande ervaring in de wereld van offshoring met focus op klantcontact, waarbij je alles leert over de do's en don'ts, sourcing strategieën, onboarding van medewerkers, cultuuraspecten en kwaliteitsbewaking. Bovendien wordt de reis geleid door tour guide Jörgen Raymann. Het inhoudelijke programma is zorgvuldig samengesteld en biedt voldoende vrije tijd om het land en andere deelnemers aan de studiereis beter te leren kennen.

Teleperformance is al sinds 2015 actief in Suriname en opent binnenkort haar derde vestiging in Paramaribo. Het nieuwe gebouw is ontworpen met oog voor luxe en comfort, met hoogwaardige voorzieningen en services voor alle medewerkers. Tijdens de studiereis zal er ook zeker een bezoek worden gebracht aan deze nieuwe vestiging om je te laten zien wat offshore tegenwoordig betekent bij Teleperformance in Suriname.

De studiereis naar Suriname is dan ook een unieke kans om te ontdekken of offshoring naar Suriname past bij jouw bedrijf. Daarnaast is het een uitgelezen moment om te netwerken met andere deelnemers en experts op het gebied van offshoring. Mis deze kans niet en meld je aan voor de studiereis naar Suriname!

MELD JE AAN >

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp