Cross Border Bootcamp 2022, Go and Grow

Gepubliceerd op: 18 juli 2022
Bijgewerkt op: 4 mei 2023
Geschreven door
Pitstop - Cross-Border E-commerce

Deze ShoppingTomorrow-expertgroep Crossborder E-commerce 2022 gaat anders te werk dan andere groepen. Deze groep gaat dit jaar verder met de maturity scan van de expertgroep van afgelopen jaar. De maturity scan bepaalt in welke fase een bedrijf zich bevindt met crossborder e-commerce. De inhoud komt uit praktijkervaring en praktijkonderzoek.

Bij veel bedrijven ontbreekt de internationale expertise. Om hun te helpen selecteert de expertgroep twee bedrijven via een pitchronde zoals de Dragons’ Den, die ze verder gaan helpen met hun internationale e-commerce verder te ontwikkelen op basis van de maturity scan. Uiteindelijk wordt gekeken welk bedrijf het meest succesvol is geweest tijdens de periode dat ze zijn begeleid. Zo kunnen ze testen of de learnings van afgelopen jaar ook echt kloppen. Wil je dit traject volgen? Kijk dan op: https://www.cross-border-ecommerce.nl/

Wat ga je leren? 

  1. Hoe ga je internationaal: de weg er naar toe. Niet alleen het resultaat, maar ook de aanpak van de twee cases is belangrijk. Er wordt uitgelegd welke beslissingen zijn genomen en waarom. 
  2. Geen standaard aanpak om internationaal te gaan, verschillende bedrijven leiden tot een verschillende aanpak. Bereid je vooral goed voor op je doelgroep en land, dan heb je een grote kans van slagen.
  3. De diversiteit van de deelnemers én experts levert enorm veel kennis op. Iedereen heeft andere inzichten en ervaringen om de doelen te bereiken en anderen te helpen. 
Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

 

Download de bluepaper

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp