Terugkijken: Webinar Maximaal resultaat uit Black Friday campagnes

Gepubliceerd op: 16 september 2021
Bijgewerkt op: 29 september 2021
Geschreven door
Feestdagen Black Friday 800 X 400

Tegenwoordig is Black Friday de drukste e-commerce dag van het jaar. Ontzettend belangrijk dus om als e-commerce speler relevant te blijven tijdens deze periode. Hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen de grote spelers? Hoe zorg je voor een optimale timing van jouw actieperiode? Hoe voorkom je “Black Friday moeheid” bij je klanten? Om webshops antwoorden op deze vragen te geven, organiseerde Thuiswinkel.org in samenwerking met expert Pablo Druijts (eigenaar BlackFridayNederland.nl) op 9 september 2021 een webinar.

Tijdens de webinar ging Pablo Druijts in op de veranderingen van het consumentengedrag tijdens de 'End of Year' campagnes en het ‘Black Week effect’. Ook ontving je tips & tricks hoe je jouw Black Friday campagnes maximaal kunt laten renderen. Met deze tips haal je het beste resultaat uit je eindejaar campagnes, waaronder Singles Day, Black Friday en Cyber Monday.

Er zijn vier belangrijke tips gegeven tijdens de webinar die hieronder kort worden samengevat:

  1. Timing is key: het is belangrijk om je Black Friday campagnes te spreiden om de 'Black Friday moeheid' te voorkomen;
  2. Onderscheidend vermogen: zorg dat je campagnes uniek zijn en dat je jouw (vaste) klanten beloont;
  3. Kijk wat voor jou werkt: richt je campagne zo in dat het aansluit bij jouw webwinkel;
  4. Gelijk aan de slag: zorg dat je Black Friday landingspagina vóór de oriëntatiefase online staat en probeer een vergelijkbare look en feel te houden tijdens de campagnes.

Wil je echt succesvol aan de slag met je campagnes? Bekijk dan hier de volledige webinar

Tijdens de webinar werden er verschillende vragen gesteld die voornamelijk de looptijd van de Black Friday campagne betroffen. Deze vragen werden direct beantwoord. Heb jij nog vragen? Dan kun je mailen naar info@blackfridaynederland.nl

Feestdagencampagne: Wees voorbereid - Bestel op tijd

De feestdagenperiode is de mooiste maar ook de drukste tijd van het jaar! Op piekdagen gaan er meer dan 2 miljoen pakketjes naar consumenten toe. Hoe zorg je ervoor dat in alle drukte de pakketten toch op tijd aankomen? We helpen je verder met tips en een consumentencampagne, lees meer >.

Onderwerpen

Heb je vragen over
dit onderwerp?

Neem dan contact op met onze business partner

Black Friday Nederland

Silhouette Profielfoto Man

Deel dit kennisartikel

Recente artikelen over dit onderwerp