Gratis on-demand webinars over succesvolle e-commerce

Gepubliceerd op: 21 januari 2022
Bijgewerkt op: 21 januari 2022
Geschreven door
Ecommerce Online 800 X 400

Business partner UPS heeft on-demand webinars over succesvol verkopen over de grenzen heen, het vergroenen van de supply chain, en de omnichannel customer experience. Met deze gesprekken steunt koeriersdienst UPS e-commercebedrijven in de evolutie van hun e-commerce-activiteiten onder de hashtag #GoBeyond – zet net dat stapje extra. Thuiswinkel.org-collega Alicja van Ewijk heeft meegewerkt aan de webinar.

De webinars zijn hier exclusief beschikbaar

De groei die de e-commercesector de laatste jaren vertoont, biedt vele kansen, maar vereist ook aanpassingen, flexibiliteit en nieuwe vaardigheden. Om het e-commercebedrijven gemakkelijker te maken het nieuwe status quo te tackelen, heeft UPS drie webinars rond actuele thema’s gemaakt voor webshopeigenaren.

 • Cross-border succes, met inzichten van onder andere belangenorganisatie Ecommerce Europe, de koepelorganisatie waar Thuiswinkel.org in participeert, over hoe als e-commercebedrijf het potentieel van cross-border te benutten en van lokaal naar internationaal kunt gaan.
 • Greening the supply chain, met tips en tricks van Fairphone en Thuiswinkel.org-collega Alicja van Ewijk over hoe jouw e-commercebedrijf te verduurzamen.
 • Omnichannel customer experience, met inzichten van gerenommeerd advies- en onderzoeksbureau Deloitte over hoe het geheel aan beschikbare prospectie -en verkoopkanalen efficiënt te gebruiken.

Meld je hier gratis aan om de exclusieve links naar de on-demand webinars te ontvangen en #GoBeyond te gaan.


Heb je vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact op met onze business partner 

UPS

Onderwerpen

Deel dit kennisartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • De sleutel tot duurzame groei

  Gepubliceerd op 29 mei 2024

  Om concurrerend te blijven is het omarmen en het toepassen van de razendsnelle opkomst van Artificial Intelligence, voice-technologie en dataverzameling essentieel.

  Duurzaamheid In Het Nieuws
 • Circulair shoppen in 2030: De Toekomst van Reparatie in de Retail

  Gepubliceerd op 21 mei 2024
  Kennisartikel

  In 2030 moet Nederland 50% minder primaire abiotische grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. In 2050 streeft Nederland naar een volledig circulaire economie.

  Duurzaamheid (1)
 • Vijf redenen waarom een duurzaamheidsstrategie onmisbaar is

  Gepubliceerd op 13 mei 2024
  Kennisartikel

  Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen e-commerce. Ondanks de brede toepasbaarheid van het onderwerp duurzaamheid is het vaak lastig om er grip op te krijgen én te houden. Waar begin je, wat zijn thema's die kansrijk zijn voor jouw organisatie, waar sta je nu, en hoe doe je het goed? Een duurzaamheidsstrategie helpt je organisatie om hier inzicht in te krijgen en een route voor de toekomst uit te stippelen.

  Duurzaamheid 800 X 400 (1)
 • Nieuwe regelgeving verplicht rapportage over CO2-uitstoot werknemers

  Gepubliceerd op 6 mei 2024
  Kennisartikel

  Heeft u meer dan 100 personen werkzaam bij uw organisatie? Dan moet u gaan voldoen aan het besluit Werkgebonden personenmobiliteit (WPM).

  Nieuwe Regelgeving Verplicht Rapportage Over CO2 Uitstoot Werknemers800x400