Jaarprogramma ShoppingTomorrow

Wanneer je als expert meedoet aan ShoppingTomorrow heb je gratis toegang tot vier prachtige congressen boordevol kennis en netwerkmogelijkheden. Daarnaast zal je met je eigen expertgroep een aantal keer bijeenkomen. Geïnteresseerd? Meld je aan bij ShoppingTomorrow! Hieronder zijn de congresdata van onderzoeksjaar 2020 te vinden. 

​Let op: vanwege het coronavirus kan het zijn dat er wijzigingen aangebracht worden aan het programma van dit jaar. Houd de website van ShoppingTomorrow in de gaten voor het laatste nieuws. 

Congres 1: ShoppingTomorrow - the kick-off

Op 15 april 2020 trappen we ShoppingTomorrow virtueel af! Bekijk hier meer informatie over dit evenement.

Congres 2: Shopping Talk

Op 19 mei 2020 presenteren de expertgroepen een best case. Na dit congres ben je weer up-to-date met e-commerce anno nu. Lees hier meer over dit evenement.

Update 26 maart 2020: Dit evenement zal niet plaatsvinden op 19 mei. Er wordt naar een nieuwe datum gezocht. Houd de website van ShoppingTomorrow in de gaten om te weten waar en wanneer ShoppingTalk zal plaatsvinden.

Congres 3: Shopping Time

Op 16 september 2020 komen we weer bijeen bij NBC voor een verse dosis inspiratie. Daarnaast komen de expertgroepen samen om hun onderzoek af te ronden.

Congres 4: Shopping Today

Op 29 oktober 2020 worden de eindresultaten van de expertgroepen gepresenteerd. Na dit congres ben je weer up-to-date met e-commerce anno nu. Bekijk hier meer informatie over Shopping Today.

Vragen?

Neem contact op met het team van ShoppingTomorrow via  of bel 0318 64 85 75.