Jaarprogramma ShoppingTomorrow

Wanneer je als expert meedoet aan ShoppingTomorrow heb je gratis toegang tot vier prachtige congressen boordevol kennis en netwerkmogelijkheden. Daarnaast zul je met je eigen expertgroep ongeveer vijf keer bijeenkomen. Geïnteresseerd? Meld je aan bij ShoppingTomorrow! Hieronder zijn de congresdata van onderzoeksjaar 2019-2020 te vinden. 

Congres 1: ShoppingTomorrow - the kick-off

Op 29 mei 2019 trappen we ShoppingTomorrow af bij Business Universiteit Nyenrode! Bekijk hier meer informatie over dit evenement.

ShoppingTomorrow-studiereis 

Na China in 2018 is de bestemming voor de volgende studiereis Silicon Valley, maar ook Las Vegas! De studiereis vindt plaats van 8 tot en met 13 september 2019. Lees hier meer over de reis.   

Congres 2: Shopping Today

Op 19 september 2019 gaan we naar DeFabrique in Utrecht. Na dit congres ben je weer up-to-date met e-commerce anno nu. Bekijk hier het programma, de presentaties en de sprekers.

Congres 3: ShoppingTime

Op 13 november 2019 (locatie nader te bepalen) komen we weer bijeen voor een verse dosis inspiratie. Daarnaast komen de expertgroepen samen om hun onderzoek af te ronden.

Congres 4: Webwinkel Vakdagen

Op 22 en 23 januari 2020 sluiten we het onderzoeksjaar af tijdens de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de beurs presenteren onze experts de highlights uit het uitgevoerde onderzoek. Meer informatie.

Vragen?

Neem contact op met het team van ShoppingTomorrow via  of bel 0318 64 85 75.