ShoppingTomorrow: hoe shopt jouw klant in de toekomst?

Foto expertsHoe kom je van de customer journey tot echte klantintegratie? Wat is de impact van Blockchain op de retail(keten)? Wat is het ideale omnichannel organisatiemodel en wat is belangrijk bij over de grens ondernemen? Dit zijn een aantal vragen die de ShoppingTomorrow-expertgroepen hebben beantwoord. De 2019-editie is alweer de zevende cyclus van het succesvolle onderzoeksprogramma van Thuiswinkel.org. Doe jij mee?

Ons doel 

ShoppingTomorrow is hét kennisnetwerk voor digital commerce in Nederland. ShoppingTomorrow brengt e-commerceprofessionals samen in een exclusief en actief netwerk, met als doel het leveren van inzichten voor de branche. Wat betekenen toekomstige ontwikkelingen op het gebied van businessmodellen, customer journey en technologie voor medewerkers, bedrijven en BV Nederland?

Is jouw doel jezelf blijven ontwikkelen?

Word expert bij ShoppingTomorrow! Als expert bereid je jezelf en andere webwinkels voor op de klant van de toekomst! Het geeft je de kans om je te verdiepen in een thema uit je vakgebied, dit te onderzoeken en te netwerken met branchegenoten. Bovendien krijg je als expert ook PE-punten voor e-Academy. Zo ben je voor de buitenwereld aantoonbaar up-to-date met e-commerce (meer over e-Academy).  

Voordelen voor deelnemende experts

Je ontwikkelt je kennis

  • Gratis toegang tot de vier congressen per jaar.
  • Toegang tot alle eindrapporten en presentaties van alle expertgroepen voor intern gebruik..
  • Delen van inzichten en best practices met andere topretailers (Achmea, bol.com, Coolblue, Unilever, wehkamp.nl, etc.).

Je kunt jouw e-commercebedrijf profileren

  • Natuurlijk nemen we jouw naam en bedrijfsnaam mee in de publicaties van de expertgroep (bluepaper en het ShoppingTomorrow-boek) en op de website van ShoppingTomorrow.

Je krijgt toegang tot een kwalitatief netwerk

  • Ontmoet circa 500 andere experts van ShoppingTomorrow.
  • In overleg kun je (tegen additionele kosten) participeren in de studiereis van ShoppingTomorrow.

Meld je aan als expert bij ShoppingTomorrow 

*Deelname aan ShoppingTomorrow is exclusief voor het (hoger) management van organisaties. De voorzitters en hosts van expertgroepen zoeken voornamelijk experts die werkzaam zijn bij retailers en merken. De voorzitter en de host bepalen uiteindelijk wie wordt uitgenodigd om deel te nemen in een expertgroep. 

Bestel het boek

Window to the world: Verleg je grenzen

Deze jubileumeditie, het vijfde ShoppingTomorrow-boek, is samengesteld door 630 in 24 verschillende expertgroepen. In dit boek vind je de onderzoeksresultaten, tips en best practices van alle expertgroepen. Op 23 januari 2019 wordt het nieuwe boek gelanceerd op de Webwinkel Vakdagen. De bluepapers zijn vanaf dat moment ook gratis te downloaden.

Bestel het boek