ShoppingTomorrow: hoe shopt jouw klant in de toekomst?

Welk (winkel)personeel hebben retailorganisaties in 2025 nodig? Wat is het ideale omnichannel organisatiemodel en wat is belangrijk bij over de grens ondernemen? Dit zijn een aantal vragen die de ShoppingTomorrow-expertgroepen in 2016 hebben beantwoord. De 2017-editie is alweer de vijfde cyclus van het succesvolle actie- en onderzoeksplatform van Thuiswinkel.org. Doe jij mee?

Ons doel 

ShoppingTomorrow is het platform waar we samen met (online) retailers continu de ontwikkelingen van consumentengedrag, technologie en de (internationale) markt verkennen. Daarbij komen we tot concrete acties om de concurrentiepositie van onze aangesloten retailers en die van Nederland in het algemeen te verbeteren.

Is jouw doel jezelf blijven ontwikkelen?

Word expert bij ShoppingTomorrow! Als expert bereid je jezelf en andere webwinkels voor op de consument van de toekomst! Het geeft je de kans om je te verdiepen in een thema uit je vakgebied, dit te onderzoeken en te netwerken met branchegenoten. Bovendien krijg je als expert ook PE-punten voor e-Academy. Zo ben je voor de buitenwereld aantoonbaar up-to-date met e-commerce (meer over e-Academy).  

Voordelen voor deelnemende experts

Je ontwikkelt je kennis

  • Gratis toegang tot de vier congressen per jaar.
  • Toegang tot alle rapporten en presentaties van alle expertgroepen voor intern gebruik.
  • Delen van inzichten en best practices met andere topretailers (Achmea, bol.com, Coolblue, Unilever, wehkamp.nl, etc.).

Je kunt jouw e-commercebedrijf profileren

  • Natuurlijk nemen we jouw naam en bedrijfsnaam mee in de publicaties van de expertgroep (bluepaper en het ShoppingTomorrow-boek) en op de website van ShoppingTomorrow.

Je krijgt toegang tot een kwalitatief netwerk

  • Ontmoeten circa 500 andere experts van ShoppingTomorrow.
  • In overleg kun je (tegen additionele kosten) participeren in de ShoppingTomorrow Studiereis.

Meld je aan als expert bij ShoppingTomorrow 

*Deelname aan ShoppingTomorrow is uitsluitend voor B2C verkopende bedrijven (uitgesloten van de B2B expertgroep). De voorzitter heeft het eindoordeel over wie deelneemt in de groep.