Thuiswinkel.org biedt leden toegang tot juridische helpdesk van ICTRecht

Juridisch Hamer 800 X 400

Thuiswinkel.org en ICTRecht hebben hun krachten gebundeld. Als lid van Thuiswinkel.org krijg je nu toegang tot de juridische helpdesk van ICTRecht. Deze unieke samenwerking biedt leden ondersteuning bij alle juridische vraagstukken op het gebied van ict & recht, privacy, intellectuele eigendom, arbeidsrecht en security.

Categorie
Gepubliceerd op: 18 december 2023
Bijgewerkt op: 18 december 2023
Geschreven door

Webshops en online platformen krijgen te maken met heel wat verschillende complexe juridische vraagstukken. Denk aan het tekenen van (IT-)contracten met leveranciers, zoals een service level agreement of licentieovereenkomst, maar ook het voldoen aan privacywetgeving, bijvoorbeeld door het (laten) uitvoeren van een privacy-inventarisatie. Daarnaast kunnen ook (informatie)beveiligingsvraagstukken en het inhuren van zzp’ers veel onduidelijkheid veroorzaken.

Leden van Thuiswinkel.org krijgen nu toegang tot de juridische helpdesk van ICTRecht voor ondersteuning bij alle juridische vraagstukken op het gebied van ict & recht, privacy, intellectuele eigendom, arbeidsrecht en security. De samenwerking tussen Thuiswinkel.org en ICTRecht biedt leden van Thuiswinkel.org de juiste ondersteuning om hun webshop optimaal te beschermen tegen juridische risico’s en geschillen. Heb je vragen over de Thuiswinkel Waarborg-certificering? Dan blijven de juristen van Thuiswinkel.org uiteraard kosteloos voor je klaarstaan.

Fair use-beleid en gereduceerd tarief

Bij de helpdesk wordt gewerkt met een fair use-beleid, wat betekent dat eenvoudige vragen kosteloos worden beantwoord. Voor diepgaander werk, zoals het opstellen of beoordelen van contracten en onderhandelingen, wordt een gereduceerd tarief van €95,- per uur gehanteerd. Voordat ze aan de slag gaan, geven ze uiteraard altijd eerst een urenindicatie.

Voor juridische kwesties op het gebied van IT-contracten, security en arbeidsrecht kun je rechtstreeks contact opnemen met de juridische helpdesk via thuiswinkelhelpdesk@ictrecht.nl of +31 (0)20 66 31 941. Voor alle overige zaken, zoals de Thuiswinkel Waarborg-certificering, vragen over consumentenrecht, geschillen, privacy, cookies en Algemene Voorwaarden kun je nog steeds terecht bij de juridische afdeling van Thuiswinkel.org via juridisch@thuiswinkel.org.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp