Doe de CyberVeilig Check en krijg subsidie

Gepubliceerd op: 20 oktober 2023
Bijgewerkt op: 20 oktober 2023
Online Fraude 800 X 400

Hoe zit het met de digitale veiligheid van jouw bedrijf? Doe de CyberVeilig Check voor zzp en mkb en weet binnen 5 minuten wat je vandaag te doen staat. Tijdelijk met subsidie tot €1.250 voor zzp'ers en mkb-bedrijven tot 50 medewerkers.  

Uit onderzoek is gebleken dat kleine bedrijven nog niet genoeg cybersecuritymaatregelen nemen. Om bedrijven te helpen stelt het Digital Trust Center (DTC) special voor het MKB de “Mijn Cyberweerbare Zaak” subsidieregeling te beschikking. Via deze regeling kunnen kleine bedrijven subsidie aanvragen voor het nemen van basis-cybersecuritymaatregelen. Kleine bedrijven kunnen subsidie krijgen voor de kosten van de aanschaf en implementatie van één of meer cruciale cyberweerbaarheidsmaatregelen. Hieronder vallen bijvoorbeeld het inrichten van back-ups, een wachtwoordmanager en het laten uitvoeren van een risico-inventarisatie.

De subsidie bedraagt 50% van de kosten die een IT-dienstverlener rekent, met een maximum van €1.250 per aanvrager. Bedrijven kunnen éénmalig een beroep doen op deze subsidieregeling. Vraag nu aan de sluitingsdatum is 1 nov 2023.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp