Alicja gaat voor duurzame visitekaartjes met vergeet-me-nietjes

Gepubliceerd op: 15 augustus 2019
Bijgewerkt op: 19 maart 2021
Geschreven door
Vergeet Me Nietje

Alicja van Ewijk is niet nieuw binnen Thuiswinkel.org, maar maakte wel een overstap van de afdeling Relatiebeheer naar team Duurzaamheid en Logistiek. Daar zorgt ze nu voor het uitrollen van de duurzaamheidsinitiatieven van Thuiswinkel.org naar webwinkels, zodat ook de e-commercesector gemakkelijker bij kan dragen aan een beter milieu. Bij deze nieuwe rol komen natuurlijk ook visitekaartjes. Lees hieronder waarom Alicja een duurzame variant koos.

Sommigen van jullie (her)kennen mij misschien wel, voorheen heb ik Thuiswinkel.org-leden zo veel mogelijk geholpen met het certificeringsproces op de afdeling Relatiebeheer. In november 2018 heb ik de overstap gemaakt naar het team Duurzaamheid en Logistiek bij Thuiswinkel.org. Heel veel uitdagingen maar vooral heel leuk om ook via je werk een extra bijdrage te kunnen leveren aan een beter milieu.

De eerste uitdaging diende zich al snel aan, want wat doe je als je nieuw bent in het duurzaamheidsteam van Thuiswinkel.org en je veel nieuwe mensen leert kennen? Hoe zorg je ervoor dat ze via de juiste weg contact met je opnemen en dat je niet vergeten wordt? Binnen de e-commercesector kun je eigenlijk niet meer aankomen met een visitekaartje. Connecties maak je via LinkedIn, lekker makkelijk en snel. Maar dat bleek in de praktijk toch niet altijd zo makkelijk en snel als gedacht. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatief en heb ik gekozen voor duurzame visitekaartjes van groeipapier. Net even anders, heel duurzaam en uiteindelijk ook nog leuk voor in je tuin of op je bureau! Het enige wat jij moet doen is het kaartje met vergeet-mij-nietjes een mooi plekje en water geven, natuurlijk alleen zodra je mijn gegevens ergens anders hebt opgeslagen…


Ik ben er van overtuigd dat wanneer we allemaal ook wat meer aan de kleine dingen denken, we gezamenlijk al zorgen voor een grote verbetering! Heb jij ook een leuke manier gevonden om een oude gewoonte te verduurzamen? Laat het mij weten! Misschien hebben wij er nog niet aan gedacht en kunnen we nog meer stappen zetten naar een duurzame wereld.

Onderwerpen

Heb jij vragen over
dit onderwerp?

Neem dan contact met onze expert.

Alicja van Ewijk 250x250

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp