dinsdag 10 april 2018

Opheldering rondom LiL.nl

Naar aanleiding van de uitzending van Radar over LiL.nl (9 april) en de vragen die wij hierover hebben ontvangen, willen wij graag extra verheldering bieden.

Vanwege het aantal klachten en de ernst van de klachten is LiL.nl op 9 maart 2018 door Thuiswinkel.org geschorst van het lidmaatschap. Dit betekent dat LiL.nl in het verleden is gecertificeerd voor het Thuiswinkel Waarborg, maar op dit moment niet meer voldoet aan de gestelde voorwaarden. LiL.nl is nog wel lid van Thuiswinkel.org, maar mag het Thuiswinkel Waarborg niet voeren totdat er verbetering optreedt en Lil.nl opnieuw aan de voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg voldoet.

LiL.nl is geschorst en mag het Thuiswinkel Waarborg-logo niet op haar website tonen. Dit wordt ook vermeld in onze eerder geplaatste waarschuwing.

Helaas komt het soms voor dat een webshop onterecht het Thuiswinkel Waarborg-logo toont. Klik daarom altijd op het logo om te controleren of deze doorlinkt naar een officiële certificaatpagina op de website van Thuiswinkel.org. Let hierbij goed op de url, ofwel het webadres dat in jouw venster verschijnt.

Echte certificaten herken je aan twee punten:

  1. Er is een groen slot zichtbaar in de adresbalk met de tekst: "Thuiswinkel.org [NL]"
  2. Het webadres van de certificaatpagina (url) heeft deze volgorde:  
    https://www.thuiswinkel.org/leden/webshop/certificaat

Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op via: .