Webinar Influencer Marketing

Gepubliceerd op: 7 november 2022
Bijgewerkt op: 15 november 2022
Influencer Marketing 800x400

John Meulemans, oprichter van influencer agency 3sixtyfive, sinds 2022 Endeavour, deelt in deze sessie de belangrijkste influencer marketing succesfactoren. In deze webinar bespreekt hij hoe je influencers strategisch in zet binnen de marketingmix en deel uit laat maken van strategische programma's op de lange termijn.

Als specialist van het eerste uur deelt John de belangrijkste influencer marketing succesfactoren. Influencers zijn inmiddels essentieel onderdeel van de marketingmix. Maar hoe zet je ze strategisch in? 

In deze webinar deelt John aan de hand van inspirerende cases dé elementen om te kunnen scoren. Of het nu gaat om Branding of Sales. Daarbij geeft hij tevens antwoord op vragen over meetbaarheid, KPI’s, matching, tools en wanneer je nu welk type influencer moet inzetten. Zijn belangrijkste punt: Influencer marketing gaat niet meer over one-off campagnes, maar over strategische programma’s. Doorlopende initiatieven waarbij influencers steeds vaker vaste ambassadeur van het merk worden en de samenwerking dieper gaat dan alleen het promoten van producten of diensten.

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

 

Meer leren over influencer marketing? 

Start dan vandaag nog met onze e-learning!

Onderwerpen

Heb je vragen over dit
onderwerp?
Sophie van Rooij 250x250

Deel deze webinar

Recente artikelen over dit onderwerp